Ιωάννα Μαλέσκου: Συζητά με δύο κανάλια για την τηλεοπτική της επιστροφή

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2022

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα πρόσωπο, που έχει συζητηθεί πολύ, ειδικά με τον τρόπο που ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Πολλά τα σενάρια που διακινήθηκαν όλους τους προηγούμενους μήνες για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου να διατηρεί «σιγή ιχθύος».

Ανατροφοδοτήθηκαν πρόσφατα χωρίς ωστόσο η ίδια να έχει τουλάχιστον εμφανώς κάποια συμμετοχή. Η αλήθεια είναι πως η Ιωάννα Μαλέσκου βολιδοσκοπήθηκε από δύο κανάλια χωρίς ωστόσο οι προτάσεις που δέχθηκε να την ικανοποιούν και κάπως έτσι αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες νεόκοπες παρουσιάστριες που επιμένοντας σε διαρκή τηλεοπτική παρουσία κατέγραψαν σερί αποτυχιών υπάρχει η αίσθηση στην τηλεοπτική αγορά πως η Ιωάννα Μαλέσκου υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα μπορούσε να επιστρέψει.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η παρουσιάστρια έχει απορρίψει προτάσεις για συγκεκριμένα πρότζεκτς και προσαρμοσμένα format του εξωτερικού στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά και έχει ξεκάθαρα δηλώσει την επιθυμία της για επιστροφή μέσω ζωντανής ψυχαγωγικής ή και infotainment εκπομπής. Αυτός ήταν και ο λόγος που απέρριψε την πρόταση της συμμετοχή της στο «Just the two of us». Παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών θεωρείται απίθανο να επανακάμψει τηλεοπτικά στο δεύτερο μισό της σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το πιθανότερο είναι να περιμένει την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο οπότε οι λήξεις αρκετών συμβολαίων θα δημιουργήσουν κενά και καραμπόλες. Ωστόσο η παρουσιάστρια φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με γνωστή εταιρία παραγωγής η οποία και θα καταθέσει
ολοκληρωμένη πρόταση για εκπομπή με οικοδέσποινα την ξανθιά εκπαιδευτικό στους ενδιαφερόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς.

reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.