Ιωάννα Κουσκούση: Δέχθηκε επίθεση σε πορεία στην Θεσσαλονίκη

Metrosport Team15 Μαΐου 2020

Επίθεση σε πορεία στην Θεσσαλονίκη, κατά του εμβολιασμού και του δικτύου 5G, δέχθηκε η παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε.

Μεταξύ άλλων η ίδια δηλώνει: «Ευτυχώς πέρασαν δύο ώρες και έχω ηρεμήσει κάπως. Είχαμε αυτή την πορεία για το τσιπάκι και τα εμβόλια, που είμαστε αντίθετοι. Πήγα με έναν κολλητό μου και δύο φίλες μου. Πηγαίνοντας εγώ ήμουν σίγουρη, γιατί θα ξεκινήσω μία εκπομπή για το πως θα μας ελέγξουν, ότι κάτι θα γίνει. Σε κάθε πορεία, παντού, συμβαίνει κάτι. Πληρώνουν γι' αυτή την δουλειά λαθρομετανάστες που δεν τους νοιάζει η Ελλάδα, που τους νοιάζει μόνο να μας καταστρέψουν.

Μετά τις ομιλίες στην πορεία έκανα live και πήγα προς τους αστυνομικούς. Εκείνη την στιγμή βλέπω κάποιους Πακιστανούς με μάσκες και λέω αυτοί θα ξεκινήσουν τον καυγά. Που να ήξερα ότι θα ορμούσαν σε μένα. Με σκούντηξαν το κινητό και με λένε τι τραβάς και λέω θα τραβάω και με έκαναν ντου. Με πάτησαν το κινητό και με έδιναν κλωτσιές. Πιο πολύ με πείραξε που δεν με βοήθησε κανένας Έλληνας. Ξαφνικά με βαράνε πόσα άτομα και δεν βοήθησε κανένας. Αυτό είναι η μικρογραφία του πλανήτη μας.» 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.