Ιντζόγλου: «Θα καλύψει το κενό του Φετφατζίδη ο Ματέο Γκαρσία»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού, που αγωνίστηκε και στον Άρη, μίλησε για την έλευση του Ματέο Γκαρσία στους «κιτρινόμαυρους» στη θέση του Γιάννη Φετφατζίδη.

Μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Ιντζόγλου δήλωσε:

Για τη συνύπαρξή του με τους Ματέο Γκαρσία, Γιάννη Φετφατζίδη: «Είχα την τύχη να είμαι με δυο τόσο καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Θα καλύψει 100% το κενό ο Ματέο, έχει μεγάλη ποιότητα ξέρει τον Άρη την ιδιοσυγκρασία και τους στόχους της ομάδας. Ο Γιάννης είναι μεγάλη απουσία, είχε βρει τα πατήματά του αλλά ο Ματέο θα καλύψει το κενό του. Όσον αφορά τις 200 χιλιάδες που δώρισε στον Άρη, ο Γιάννης είναι καλό και συνειδητοποιημένο παιδί και έκανε κάτι που κάνουν ελάχιστοι.».

Ποιον από τους δύο θα επέλεγε: «Όσο δύσκολο κι αν είναι θα επέλεγα τον Έλληνα. Και αγωνιστικά ο Γιάννης έχει διαφορετική εμπειρία από τον Ματέο. Λείπει από τις ομάδες το ελληνικό στοιχείο».

Για το ότι ο Άρης επέλεξε Έλληνα προπονητή, τον Άκη Μάντζιο: «Ναι, το ίδιο ισχύει και στους προπονητές. Εφόσον έχουν δείξει σε άλλες ομάδες το έργο τους γιατί να μη δουλέψουν και στις μεγάλες ελληνικές ομάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.