Inside games: Αναπόφευκτη η 15ημερη παράταση για τους φακέλους αδειοδότησης

Βασίλης Βλαχόπουλος09 Ιουνίου 2021

Επίσημο αίτημα δεν κατατέθηκε στο δ. σ. του ΕΣΑΚΕ, μάλλον όμως είναι θέμα χρόνου να συζητηθεί η 15ήμερη παράταση για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης. Η ΑΕΚ είναι η μία ομάδα που σκοπεύει να δρομολογήσει αυτήν την παράταση, ο Αρης φαίνεται ότι είναι η δεύτερη κι επειδή δεν θα… χαλάσει και ο κόσμος στην περίπτωση που η όλη διαδικασία καθυστερήσει δύο εβδομάδες, μάλλον είναι θέμα χρόνου η σχετική ανακοίνωση. Εκπληξη θα υπάρξει στην περίπτωση που συζητηθεί και το ενδεχόμενο αλλαγής των κριτηρίων αλλά κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

*Αντικειμενικά, η ΚΑΕ Αρης έχει υποδειγματική διαχείριση του φερόμενου ενδιαφέροντος των ξένων επενδυτών. Ψάχθηκε, συγκέντρωσε πληροφορίες, επιβεβαίωσε όσα διαπίστωσε από την πρώτη στιγμή, αλλά τους έδωσε και.. γήπεδο για να αποδείξουν τη δυναμική τους διότι δεν υπάρχουν περιθώρια αποκλεισμών. Κι όταν οι ενδιαφερόμενοι ζήτησαν συγκεκριμένο χαρτί τους δείχνοντας ότι μάλλον δεν έχουν την εμπειρία σε deals, με έμμεσο τρόπο τους τονίστηκε ότι πρέπει να «σοβαρευτούν» για να συνεχιστούν τις συζητήσεις.

*Ο Ηλίας Καντζούρης είναι η επιλογή του Βαγγέλη Λιόλιου από την ελληνική αγορά για την αντικατάσταση του Μάκη Γιατρά. Ο μεγάλος πόθος του ισχυρού άνδρα του Προμηθέα είναι ο Δημήτρης Πρίφτης αλλά ξέρει ότι αυτός ο στόχος είναι άπιαστος. Εδώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει πείσει τον νυν προπονητή της Ούνικς Καζάν για να επαναπατριστεί. Αυτή η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 7-10 ημέρες. Εκτός κι αν… φεύγοντας από τη Ρωσία, η Ούνικς καταθέσει προσφορά που δεν απορρίπτεται.

*Μεγάλο ντόμινο προκαλεί στην αγορά των προπονητών της Euroleague το σενάριο απομάκρυνσης του Ιγκόρ Κοκόσκοφ από τη Φενέρμπαχτσε. Γιατί, αν ο Αντρέα Τρινκιέρι πάρει τη δουλειά, αυτομάτως θα «χηρέψει» η θέση στην Μπάγερν Μονάχου την οποία αρκετοί «λιγουρεύονται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.