Ινγκασον: «Πολλά μπράβο σε Τσιγγάρα και Λύρατζη - Μου λείπει ρυθμός, θα ανανεώσω με τον ΠΑΟΚ»

Χάρης Δημαράς13 Δεκεμβρίου 2021

Βρίσκει τα πατήματά του μετά την πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους και θέλει με τα παιχνίδια που θα πάρει στα πόδια του να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να ξαναβρεί τον εαυτό του. 

Ο Ινγκι Ίνγκασον μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Λαμία τόσο για το σερί των δύο νικών, όσο και για τη δύσκολη συνέχεια, ενώ δε δίστασε να απαντήσει ένα ξεκάθαρο «ναι» για την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο. 

Ο Ισλανδός αρχικά αναφέρθηκε στην εικόνα του χθεσινού αγώνα:

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση, μετά από τα τελευταία αποτελέσματα. Oλοι ξέρουν ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Από την αρχή του αγώνα παίξαμε καλά. Με πάθος και θέληση, πήγαμε πρώτοι στην μπάλα και στη φάση του γκολ ο διαιτητής αποφάσισε να μη δώσει φάουλ σε μια καθαρή φάση. Ηταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά δείξαμε χαρακτήρα, επιστρέψαμε, σκοράραμε δύο γκολ και πήραμε το παιχνίδι. Μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα, αλλά είμαι υπερήφανος για την ομάδα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στα Γιάννενα». 

Για την πίεση που βίωσε η ομάδα στα τελευταία λεπτά σημείωσε:

«Είναι φυσιολογικό. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Εχουμε παιχνίδια ανά τρεις ημέρες και είναι λογικό να βγαίνει μια κούραση. Η Λαμία έπαιξε ένα παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα και είχε περισσότερη ενέργεια. Εχουμε παίκτες στο rotation, σήμερα μπήκαν Τσιγγάρας και Λύρατζης και θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια γιατί μπήκαν και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν και θα το κάνουν και στη συνέχεια». 

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του επεσήμανε:

«Αισθάνομαι καλά. Αλλά μου λείπει ρυθμός ακόμη, όταν λείπεις τόσο καιρό είναι φυσιολογικό. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Κάναμε δύο σερί νίκες και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και θέλουμε ακόμη τρεις νίκες μέχρι και τη διακοπή. Έχουμε περισσότερη ποιότητα ως ομάδα και θέλουμε να τη δείξουμε». 

Ρωτήθηκε για την εικόνα της ομάδας:

«Η ομάδα μπορεί να δείξει περισσότερα. Από ένα κακό σημείο δεν μπορεί να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, θα δουλέψουμε και θα φτάσουμε εκεί μέρα με τη μέρα. Πιστεύω ότι με αυτό τον οδηγό θα πάμε στα επόμενα παιχνίδια». 

Τέλος, απάντησε και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:

«Εχουν γίνει συζητήσεις και ο εκπρόσωπός μου μιλάει με το κλαμπ. Μετά τα τρία παιχνίδια θα λυθούν όλα και θα ανανέωσω, πέρασα δυσκολους τραυματισμούς αλλά η θέληση μου είναι να μείνω και να βοηθήσω για πολλά χρόνια την ομάδα. Μόλις τελειώσουν αυτά τα τρία παιχνίδια τότε πιστεύω ότι θα προχωρήσυμε και θα γίνει η θέλησή μου πραματικότητα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.