Ίνγκασον και Σφιντέρσκι περιμένουν τις επίσημες προτάσεις ανανέωσης 

Metrosport Team03 Απριλίου 2021

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαΐρης

Η Metrosport είχε αποκαλύψει την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει στις ανανεώσεις των Ινγκασον, Σφιντέρσκι που έχουν έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Αλλωστε και ο ίδιος ο Πολωνός πρόσφατα επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ τονίζοντας ότι έχει μιλήσει ήδη με τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και εισέπραξε την επιθυμία να ανανεώσει. Ιδια ακριβώς περίπτωση και του πολυτιμότερου κεντρικού αμυντικού του Δικεφάλου που έχει εξελιχθεί σε θεμέλιο λίθο της άμυνας. 

Στην παρούσα φάση έγιναν ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές όπου εκφράστηκε η πρόθεση από την πλευρά της διοίκησης για άμεση ανανέωση. Και μπορεί οι δυο παίκτες να έχουν ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θέλει ο ΠΑΟΚ να παίξει με τη φωτιά και να αργοπορήσει γνωρίζοντας ότι τον προσεχή Ιανουάριο αμφότεροι οι δυο παίκτες θα μπορούν να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους καθώς θα μπουν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους. 

Πάντως δεν είναι θέμα λίγων ημερών η συμφωνία καθώς θα πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή στο οικονομκό. Ο Σφιντέρσκι που τον περασμένο Ιανουάριο είδε ομάδες να χτυπούν την πόρτα του ΠΑΟΚ, έχει την προοπτική να παίξει το καλοκαίρι στο Euro και επομένως για να τον δελεάσει ο Δικέφαλος ώστε να πάρει άμεσα την υπογραφή του θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη είναι κλιμακωτό σε ότι αφορά τις ετήσιες αποδοχές και αυτή τη στιγμή αγγίζει τις 600.000 ευρώ ετησίως. Πράγμα που σημαίνει πως ο Κάρολ θα περιμένει μια αύξηση. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Ινγκασον που παίρνει 900.000 ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.