Ηλικιωμένος έδεσε σκύλο σε αυτοκίνητο και τον έσερνε βασανιστικά- Οδηγείται στον εισαγγελέα

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2022

Άλλο ένα τραγικό περιστατικό απάνθρωπης κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στη Πάτρα, με τον ηλικιωμένο δράστη να μην γλυτώνει από το γράμμα του νόμου και να οδηγείται στον εισαγγελέα, χάρη σε καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες.

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο Δευτέρα 21/11, ο ηλικιωμένος που είχε δέσει τη σκυλίτσα με αλυσίδα πίσω από το αυτοκίνητό του. Πολίτες της Πάτρας κατήγγειλαν ότι ο κατηγορούμενος, οδηγώντας αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, έσερνε σκύλο ιδιοκτησίας του, έχοντας δέσει αλυσίδα στο λαιμό του, από σταθερό σημείο του οχήματος.

Όπως ανακοινώθηκε, αστυνομικοί του Α' Τμήματος Πατρών εντόπισαν άμεσα τον κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν, ενώ ο σκύλος φέροντας εκτεταμένα τραύματα στα πόδια και σε άλλα μέρη του σώματος, μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για περίθαλψη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον ανακριτή, ενώ η αστυνομία βεβαίωσε στον κατηγορούμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.300 ευρώ. Η κατηγορία που τον βαρύνει είναι σε βαθμό κακουργήματος. 

Πηγή: dikaiologitika.gr
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.