Ηλιάδης: «Μάγος ο Μπίσεσβαρ, κάνει την διαφορά ο Κούρτιτς, τρομερά τρεξίματα ο Τσιγγάρας»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2022

Ο Στέλιος Ηλιάδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ήταν βαρύς ο αγωνιστικός χώρος. Έκαναν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, αλλά η Καρδίτσα ευτύχησε να προηγηθεί και το κράτησε. Αλλά είχε φάσεις και ο ΠΑΟΚ Β'. Ο Κούτσιας είναι πολύ καλός, μου αρέσει πολύ και ο Ουεντραόγκο, όπως και ο Χατζηστραβός. Νομίζω αυτοί οι παίκτες θα προσεχθούν και έχουν να δώσουν πολλά. Είναι διαφορετικές οι εποχές σε σχέση με εκείνη που έπαιζα εγώ. Όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ το μυαλό μου πάει στα χρόνια που ήμουν εγώ στην ομάδα» είπε αρχικά και συνέχισε για τι θα έλεγε στον Κούτσια:

«Θα του έλεγα να έχει κλειστά τα αυτιά του και να ακούει μόνο τον προπονητή του. Φυσικά και να δουλεύει συνέχεια. Έχει όλα τα στοιχεία και αν είναι σεμνός και ταπεινός θα πετύχει τα όνειρά του.»

Για τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γάνδη: «Η κλήρωση ήταν καλή. Η Γάνδη είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά έρχεται από ένα πρωτάθλημα από το οποίο δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι. Αν η ομάδα είναι σοβαρή και στα δύο ματς εύκολα ή δύσκολα θα περάσει. Όλα είναι ιδανικά, ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό μομέντουμ. Το όπλο θα είναι να μην δεχθούμε γκολ. Μπροστά θα σκοράρουμε. Λογικά έρχονται διαβασμένοι και ξέρουν την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Βλέπω χαμηλό σκορ, αλλά θέλει συγκέντρωση στις αντεπιθέσεις της Γάνδης. Αν είμαστε σοβαροί θα έχουμε καθαρό σκορ.»

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει: «Ο Κούρτιτς νομίζω μπορεί να κάνει την διαφορά. Μου αρέσει το στυλ του, έχει βάλει γκολάρες, σκοράρει με όλους τους τρόπους. Είναι επίσης πολύ ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Είναι από τους τοπ παίκτες της ομάδας.»

Τόνισε ότι: «Ο Ζίβκοβιτς είναι σταθερός. Ο μάγος, ο Μπίσεσβαρ, αν είναι σε κέφια αλλάζει τον ΠΑΟΚ. Είναι αέρινος, απλά πρέπει να βρεθεί στην μέρα του και μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα.»

Για τον Τσιγγάρα υπογράμμισε: «Είναι πολύ καλός. Μου αρέσει πολύ. Έχει διάθεση, πάθος και τρομερά τρεξίματα και σίγουρα στο άμεσο μέλλον ο ΠΑΟΚ θα στηρίζεται σε αυτόν.»


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.