Ηρακλής: Ικανοποίηση για το «χτίσιμο» νοοτροπίας

Γιάννης Τσερβίνης13 Σεπτεμβρίου 2021

Αρκούντως ικανοποιητικές ήταν οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις των παικτών του Ηρακλή στα φιλικά παιχνίδια που δόθηκαν, με αποτέλεσμα να επικρατεί ικανοποίηση και συγκρατημένη αισιοδοξία εντός της ομάδας.

 Όπως λέγεται στη Μίκρα άλλωστε αγωνιστικές παρουσίες και αποτελέσματα όπως για παράδειγμα στη Βέροια «χτίζουν» νοοτροπία νικητή στη νεανική και καινούργια ομάδα του Ημίθεου, ενισχύοντας την ήδη καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. 

Ο Κώστας Γεωργιάδης ωστόσο διατηρεί σταθερά χαμηλούς τόνους, συνεχίζει να πιστεύει στην πολλή και ουσιαστική δουλειά και περιμένει να δει ανάλογη-και προς το ακόμη καλύτερο- αγωνιστική εικόνα στο φιλικό με τη Δόξα την Τετάρτη. 

Και σε αυτό τον αγώνα θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μιχάλης Μαρινάκης που όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί, προσφέροντας ακόμη μία λύση στον 41χρονο τεχνικό στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

*Το περίπτερο του ΓΣ Ηρακλής στη ΔΕΘ επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Κατά την παραμονή του συζήτησε με τους εκπροσώπους του Συλλόγου και όπως μεταφέρθηκε θα συναντηθούν και το επόμενο διάστημα, προκειμένου να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα που αφορούν τον Ηρακλή.

Παρόντες ήταν οι κ.κ Θέος, Τσουρέκας και Ευγενίου. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.