«Ηγετικές φυσιογνωμίες Μπράμπετς-Φαμπιάνο, πέτυχε διάνα ο Αρης»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Σπύρος Γόγολος, και μίλησε για την παρουσία των Μπράμπετς-Φαμπιάνο στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων»

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την παρουσία των Μπράμπετς-Φαμπιάνο στην άμυνα του Αρη: «Ο Αρης έχει πετύχει διάνα με τις μεταγραφές των Μπράμπετς και Φαμπιάνο. Από την πρώτη στιγμή προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα, είχαν πολύ καλά χαρακτηριστικά, είναι δύσκολο να διαθέτουν και οι δύο ηγετική φυσιογνωμία. Σε αυτή την περίπτωση το έχουν και οι δύο και είναι καλό για τον Αρη. Είναι δυναμικοί παίκτες, τα καταφέρνουν πολύ καλά στις προσωπικές μονομαχίες, με τον Μπράμπετς να είναι πολύ καθαρός αμυντικός αφού δεν έχει κάρτα. Ο Αρης πρέπει να χτίσει πάνω στο δίδυμο Μπράμπετς-Φαμπιάνο για τα επόμενα χρόνια. Είναι έξυπνοι και διορατικοί ποδοσφαιριστές. Ο Φαμπιάνο είναι καλός και στα ψηλά και χαμηλά, χτίζει το παιχνίδι της ομάδας από πίσω. Είναι ένα κλικ παραπάνω ο Φαμπιάνο σε θέμα προσωπικότητας».

Για τα πλέι οφ: «Υπάρχει μια ευφορία αυτή τη στιγμή στην ομάδα, επειδή επεστράφησαν οι βαθμοί. Η αλλαγή προπονητή έχει βοηθήσει, ο Μπούργος έχει μεγάλες παραστάσεις και οι ποδοσφαιριστές έχουν αλλαγμένη διάθεση. Η ομάδα ξεκινάει από μια καλή αφετηρία για τα πλέι οφ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.