ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC: Ζαχαριάδης και Κωνσταντινίδης μιλούν για άνοδο!

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2021

Με υψηλές φιλοδοξίες ξεκινάει η νέα σεζόν για την ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC.

Οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Δαυίδ Ζαχαριάδης ανέλυσαν τις σκέψεις τους για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες βδομάδες.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο ποδοσφαιριστές:

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ πέρα. Ήρθα σε μία ομάδα με πάρα πολλή οργάνωση. Υπάρχει ένα πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια το οποίο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον για τον κάθε παίκτη ο οποίος έχει κίνητρο στο να πετύχει κάτι. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές, θέλουμε η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα, δεν κρυβόμαστε, και ελπίζω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται για να τα καταφέρουμε. Κανένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί πάρα πολλά πράγματα, υπομονή, δουλειά, επαγγελματισμό, καλό κλίμα στην ομάδα. Πρέπει να τα πετύχουμε όλα αυτά μαζί με το προπονητικό τιμ για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο».


Δαυίδ Ζαχαριάδης

«Όλα μου φαίνονται τέλεια, προπονήσεις, η διοίκηση και όλοι οι συμπαίκτες, αν και πολλοί είναι φίλοι. Δουλεύουμε σαν επαγγελματίες, έχουμε να κάνουμε με καλό γυμναστή, καλό προπονητή, καλούς συμπαίκτες. Δουλεύουμε επαγγελματικά και πιστεύω θα έχουμε καλούς στόχους. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι εγώ να βοηθήσω σαν Δαυίδ την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, και σαν ομάδα, σαν ένα σύνολο, να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς. Και να ανεβούμε κατηγορία σίγουρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.