«Ιδανικός για τον ΠΑΟΚ και κάθε ελληνική ομάδα ο Ρέμπε»

Metrosport Team15 Μαΐου 2020

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ προχωρημένες επαφές με αθλητικό διευθυντή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μάριο Μπράνκο. Ένας από τους υποψηφίους είναι ο Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος έχει περάσει από την Βόλφσμπουργκ και έχει, μάλιστα, συνυπάρξει με τον Βιεϊρίνια. Ο Γιώργος Βαβρίτσας, δημοσιογράφος του kicker, μίλησε στο Metropolis 95.5 τόσο για την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, όσο και για το προφίλ του Γερμανού που «φλερτάρει» με τον Δικέφαλο.

«Ετοιμαζόμαστε για την επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα σε ένα περίεργο κλίμα. Πλέον θα ζήσουμε τις υπόλοιπες αγωνιστικές χωρίς κόσμο, κάτι πρωτόγνωρο για το γερμανικό Πρωτάθλημα. Από κάθε Μέσο θα επιτρέπεται ένας εκπρόσωπος, ο συνολικός αριθμός δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 299» είπε αρχικά και συνέχισε: «Οι ομάδες κάνουν συχνά τεστ. Αύριο το πρωί θα είναι το τελευταίο. Θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα και αν υπάρχει πρόβλημα σε πάνω από ένα άτομο θα μπαίνει όλη η ομάδα σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Έχει ετοιμάσει η Λίγκα ένα δικό της δίκτυο για τα τεστ, παίρνει τα αποτελέσματα, αλλά στη συνέχεια πηγαίνουν και στις υγειονομικές αρχές. Τα έξοδα τα επιβαρύνεται η Λίγκα. 2,2 εκ. ευρώ είναι το συνολικό υγειονομικό κόστος». Αναφέρθηκε και στην ενέργεια του προπονητή της Άουγκσμπουργκ που προκάλεσε αντιδράσεις: «Πήγε για ψώνια. Όχι μόνο το έκανε, το είπε και αστειευόμενος και τόνισε, μάλιστα, ότι δεν θα κάτσει στον πάγκο αύριο, για να τιμωρήσει τον εαυτό του για την βλακεία που έκανε. Μεταξύ αυτών που απαγορεύονται είναι ο ομαδικός πανηγυρισμός, ενώ το φτύσιμο τιμωρείται με κόκκινη κάρτα».

Όσον αφορά τον Όλαφ Ρέμπε υπογράμμισε: «Ήταν το πουλέν του Κλάους Άλοφς. Τον πήρε μαζί του από την Βρέμη στην Βόλφσμπουργκ και φρόντισε να είναι ο διάδοχος του. Έκανε νέα αρχή στην Χάντερσφιλντ, αλλά με την απόλυση του Βάγκνερ μετά έφυγε και αυτός και έκτοτε δεν ανέλαβε κάποιο πόστο. Ήταν υποψήφιος για την Νυρεμβέργη, όμως, δεν προχώρησε. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τις παραστάσεις και τις εμπειρίες που μαζεύουν, μπορούν να τις εκμεταλλευτούν. Θα ήταν ιδανικός για κάθε ελληνική ομάδα, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Θα βοηθήσει στο στήσιμο ορισμένων τομέων που ένας Γερμανός ξέρει καλά, γιατί το γερμανικό Πρωτάθλημα είναι πιο αναβαθμισμένο από το ελληνικό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.