Ηχηρές αποχωρήσεις προ των πυλών για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Metrosport Team23 Απριλίου 2020

Θύματα των εκκαθαρίσεων που ετοιμάζει για το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποτελέσουν και δύο από τις πλέον πολύτιμες μονάδες της τα προηγούμενα χρόνια.

Ο λόγος για τους Μαρσέλο και Λούκα Μόντριτς, οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει της νέας σεζόν.

O Βραζιλιάνος μπακ με την 13ετή θητεία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» δείχνει πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος ποντάρει, πλέον, και στον πολύ νεότερο Φερλάν Μεντί για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Κι αν ο Μαρσέλο θεωρείται ότι λίγο ως πολύ ο κύκλος του έκλεισε στη Ρεάλ Μαδρίτης, η μεγάλη έκπληξη έρχεται από τις αναφορές για τον Λούκα Μόντριτς.

Ο Κροάτης μέσος ο οποίος πριν ενάμιση χρόνο κατέκτησε τη «Χρυσή Μπάλα» εμφανίζεται κι αυτός στη λίστα των αποχωρήσεων για τους «μερένχες», πέφτοντας, προφανώς, θύμα της ηλικίας του. Ο Μόντριτς διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του, έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία από τη στιγμή που δεν δείχνει διατεθειμένη να το επεκτείνει σίγουρα δεν θα έλεγε «όχι» σε μία πώληση φέτος το καλοκαίρι.

Όλα αυτά, τη στιγμή που έχει ήδη εκφραστεί η διάθεση πώλησης ενός άλλου μεγάλου ονόματος, του Ουαλού Γκάρεθ Μπέιλ.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως για τη νέα σεζόν ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνεργασία με τη διοίκηση ετοιμάζουν μια Ρεάλ Μαδρίτης με εντελώς διαφορετικό προφίλ σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.