Ιακωβίδης: «Μας στηρίζουν ιδιωτικές εταιρείες και όχι η χώρα μας»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, Θόδωρος Ιακωβίδης, και μίλησε για το αντίο που είπε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους χορηγούς που τον πλησίασαν, την ευαισθητοποίηση της Πολιτείας αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το αντίο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ημουν συναισθηματικά φορτισμένος, γιατί δεν ήθελα να σταματήσω επειδή αγαπάω πολύ αυτό που κάνω. Έχουν έρθει αρκετοί χορηγοί, επίσημα έχω ήδη δύο, υπάρχουν κι άλλες που είμαι σε συζητήσεις και τους πρότεινα να δώσουν τα χρήματα σε έναν άλλον αθλητή. Υπάρχει η κουβέντα να γίνει κάτι δικό μας, μεταξύ των αθλητών, για να έχουμε μια κοινή γραμμή και μια κοινή πορεία. Για να απαιτήσουμε τα αυτονόητα. Κοιτάμε αν μπορούμε να κερδίσουμε την μοριοδότηση των μαθητών-αθλητών, γιατί οι μαθητές σταματάνε για να διαβάσουν για τις πανελλήνιες. Η μοριοδότηση είναι για γέλια αυτή τη στιγμή. Είναι οξύμωρο να στηρίζουν ιδιωτικές εταιρείες εμάς τους αθλητές και να μην μας στηρίζει η χώρα μας. Υπήρξε μια ευαισθητοποίηση της Πολιτείας, αλλά μπορεί να είναι για τα μάτια του κόσμου και μετά να ξεχαστεί. Ο κύριος Αυγενάκης μου έδωσε εγγυήσεις πως θα συναντηθεί με όλους τις αθλητές».

Για τα επόμενα σχέδιά του: «Εχω αρκετές προτάσεις από χορηγούς, προσπαθώ να βοηθήσω και άλλα 4-5 παιδιά για να μπορέσουμε να πάμε μαζί στο Παρίσι. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Εδεσσα και θέλω να οργανώσω το προπονητικό καμπ στην Αριδαία το φθινόπωρο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.