Η υποψηφιότητα του Ματέο Γκαρσία

Γιώργος Στράντζαλης02 Απριλίου 2022

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αρη για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Χερμάν Μπούργος σχεδιάζει το πλάνο του, το οποίο σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις δεν αναμένεται να έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τους προηγούμενους δύο αγώνες των Play off. Πόσω δε μάλλον όταν η παρουσία του Ντάνιελ Μαντσίνι στο αρχικό σχήμα παραμένει αμφίβολη.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμμετείχε μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού και είναι καθαρά θέμα διαχείρισης του προπονητή, σε συνεννόηση με τον παίκτη, αν και για πόσο χρόνο θα μπορέσει να προσφέρει.

Την ίδια ώρα υπάρχουν σκέψεις του Μπούργος για τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος μετά την πλήρης επανένταξή του στην ομάδα θέτει υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα του κυριακάτικου αγώνα, με την προσδοκία ότι θα μπορέσει να δώσει περισσότερη ενέργεια στα άκρα της επίθεσης. 

Κόντρα στον Παναθηναϊκό χρησιμοποιήθηκε μόλις οκτώ λεπτά από τον προπονητή του ο οποίος προφανώς έκρινε ότι λόγω της απουσίας του στο προηγούμενο διάστημα, με το ταξίδι στην Αργεντινή λόγω θανάτου του πατέρα του, ήταν ανέτοιμος για περισσότερο αγωνιστικό χρόνο. Κάτι που φάνηκε, έστω και στον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που είχε.

To διάστημα της διακοπής όμως λειτούργησε ευεργετικά για τον Αργεντινό, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος σε σημείο που έχει βάλει τον Μπούργος σε σκέψεις να τον χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά επί της θητείας του στον Αρη στο βασικό σχήμα. 

Η τελευταία φορά που ξεκίνησε στην 11άδα ο Γκαρσία ήταν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου προπονητής της ομάδας ήταν ο νυν συνεργάτης του Μπούργος, Τόλης Τερζής. Στους αγώνες που ακολούθησαν αγωνίστηκε συνολικά 45 λεπτά κόντρα σε Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό, ενώ ήταν εκτός αποστολής (σσ ήταν στην Αργεντινή) στους δύο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.