Η υποχρέωση Παπαδόπουλου και τα… αγκάθια

Γιάννης Τσερβίνης08 Μαΐου 2022

Η… ενεργοποίηση ποινών στον Ηρακλή για οφειλές στους πρώην παίκτες της ομάδας Μπορίκο και Μουνιόθ (αμφότεροι αγωνίστηκαν στην τελευταία ΠΑΕ πριν αυτή διαλυθεί, αυτή με μεγαλομέτοχο τον Τομ Παπαδόπουλο) «ξύπνησε» δυσάρεστες θύμησες. 

Αμφότερες οι περιπτώσεις, όπως και οι άλλες που υπάρχουν και ακολουθούν (στη Μίκρα κάνουν λόγο για 10-12 συνολικά) θα τακτοποιηθούν από τον ομογενή πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας. Όπως δεσμεύτηκε να πράξει-άλλωστε επί θητείας του δημιουργήθηκαν αυτές οι οφειλές- στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τον Στράτο Ευγενίου. Ετσι ώστε ο Ηρακλής απρόσκοπτα να λάβει αδειοδότηση και εντός θέρους να μετονομαστεί σε ΠΑΕ Ηρακλής. 

Ηδη εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει επαφές με πρώην παίκτες της ομάδας, με τους Μιχάλη Γιαννίτση και Κώστα Καζναφέρη την προηγούμενη εβδομάδα να βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ και να συμφωνούν στους διακανονισμούς που προτάθηκαν. Ο δρόμος ωστόσο δεν είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα και υπάρχουν δυσκολίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πιο δύσκολες περιπτώσεις είναι αυτές των Ηλιάδη και Κανακούδη (αμφότεροι προσέφυγαν δικαστικά) ενώ μυστήριο καλύπτει και την περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον που είχε ένα από τα πιο «βαριά» συμβόλαια της περιόδου 2018-19.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.