Η πρόκριση των Μπακς και η ωρίμανση του Γιάννη την πιο κατάλληλη στιγμή!

Στέλιος Παρθενάκης20 Ιουνίου 2021

Ήταν από τα ξημερώματα που θέλεις να ξαναζήσεις…

Μια χορταστική αναμέτρηση ανάμεσα στους Μπακς και τους Νετς, ένα πρόωρο ζευγάρι τελικών. Ένας ματς πανδαισία σε μια πολύ ωραία σειρά που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Το να παίζεις τόσο συχνά σε τόσο απαιτητικό επίπεδο δεν είναι καθόλου εύκολο στο ΝΒΑ και σε τόσο υψηλούς ρυθμούς. Το 4-0 κόντρα στους Χιτ είχε δείξει τις διαθέσεις των «ελαφιών» στην πράξη, δείχνοντας στη βάση την αλλαγή τους σε πνευματικό επίπεδο. Mentality σαφώς πιο σκληρό, πιο θρασύ! Οι Μπακς είχαν τον έλεγχο στα δύσκολα σημεία και απαντήσεις. Οι Νετς είχαν Χάρντεν και Ντουραντ, η απουσία του Ίρβινγκ δεν αποτελεί δικαιολογία.

Εμφάνιση που τον εκτοξεύσει στα επίπεδα θρύλων έκανε ο Greek Freak, που σκόραρε 40 πόντους (13/18 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 8/14 βολές) και είχε 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 μπλοκ, 3 λάθη, 3 φάουλ σε 50:08 σε ένα γήπεδο που κόχλαζε, απέναντι σε ένα κοινό που τον ανάγκασε σε δύο airball, απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό που τον άφησε από δυνάμεις πολλές φορές στη διάρκεια αυτής της ιστορικής αναμέτρησης!

Οι Μίντλετον, Χόλιντεϊ τελείωσαν το ματς της χρονιάς με συνολικό απολογισμό 18 ριμπάουντ, 16 ασίστ, 5 κλεψίματα (όλα ο πρώτος), εκπληκτικές άμυνες! Είχαν μαζί 36 πόντους (14/49 σουτ), ήταν εκνευριστικά άστοχοι, όμως στο τέλος πέτυχαν μεγάλα καλάθια.

Μετά από τρεις μέρες ανάπαυσης και ανασυγκρότησης -δικής τους και δικής μας- οι Μπακς θα βουτήξουν στα βαθιά των Ανατολικών τελικών, απέναντι στους Φιλαντέλφια Σίξερς ή τους Ατλάντα Χοκς. Στην απέναντι ακτή, θα κονταροχτυπηθούν οι Φοίνιξ Σανς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους αντιπάλους που θα συναντήσουν στον δρόμο για το δαχτυλίδι.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης αρχίζει η προσπάθεια των Μπακς στους τελικούς της Ανατολής. Η ομάδα του Μιλγουόκι περιμένει να δει ποιον θα αντιμετωπίσει, καθώς η σειρά των Σίξερς με τους Χοκς βρίσκεται σε Game 7 το οποίο θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μας περιμένουν πολύ ωραίες μπασκετικές βραδιές.

Φυσικά, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να δούμε πρωταθλητές τους Μπακς και στη συνέχεια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παρόντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ομάδα. Γίνονται θαύματα εν έτη 2021;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.