«Η Ξάνθη να ακολουθήσει το μοντέλο του ΟΦΗ στα διοικητικά»

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Πέτρος Τεγγελίδης και αναφέρθηκε στα διοικητικά των Ακριτών ρίχνοντας βολές κατά παραγόντων της ομάδας, μετά και σε όσα είπε πρόσφατα.

«Πονάω πολύ την Ξάνθη. Για κάθε ιστορική επαρχιακή ομάδα που είναι στην Α΄ Εθνική ισχύει το ίδιο πράγμα. Τις ομάδες πρέπει να τις προστατεύουμε. Όταν παραδίνουμε σε κάποιον την ομάδα τη δίνουμε όπως την αναλάβαμε. Ευτυχώς η Ξάνθη είναι καθαρή και δεν χρωστάει σε κανέναν. Είναι κρίμα για οποιονδήποτε άλλο λόγο να δημιουργείται θέμα και να μιλάνε κάποιοι για υποβιβασμό. Ο Πανόπουλος δεν μένει στην Ξάνθη για να ξέρει κάθε μέρα τι συμβαίνει και κάποιοι του παρουσιάζουν όπως θέλουν τα γεγονότα. Όταν εμείς αγωνιζόμασταν ο κ. Πανόπουλος ήταν πιο κοντά στην ομάδα, ήταν κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Νομίζω ότι τώρα κουράστηκε και είναι καλό να τη δώσει. Έχει καταφέρει τα πάντα με την ομάδα, εκτός από το ακατόρθωτο που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα σας δώσω το παράδειγμα με τον ΟΦΗ που δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα διοικητικά. Δεν το λέω γιατί εγώ θα ήθελα να είμαι στην Ξάνθη, δεν φεύγω από το εξωτερικό που ζω τόσα χρόνια. Υπάρχουν παιδιά που έχουν προσφέρει στην ομάδα και θα μπορούσαν να ασχολούνται με τα κοινά. Δυστυχώς βλέπουμε άτομα στη διοίκηση της ακριτικής ομάδας που τους μάζεψαν από μάντρες αυτοκινήτων και από καφενεία. Για να πάρεις σωστές αποφάσεις από το ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι γνώστης του αντικειμένου. Ο κόσμος δυστυχώς δεν πηγαίνει άλλο στο γήπεδο κι αυτό με πονάει. Το κακό είναι ότι δεν βλέπουμε κανέναν Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα».

Για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού:

«Αυτά που κάνει τώρα ο Ολυμπιακός δεν είναι τωρινά. Κάποιοι μας έλεγαν παλιά ότι είμαστε τσιράκια τους, μετά μας είπαν ότι είμαστε στο άρμα της ΑΕΚ και τώρα του ΠΑΟΚ επειδή ο μεγαλομέτοχος πούλησε το ξενοδοχείο. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό. Δηλαδή αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν αμάξια Skoda τι σημαίνει;».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.