Η Τζορτζίνα πήρε δώρο μία Rolls Royce στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2022

Ένα δώρο για να βγει από την... υποχρέωση πήρε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τα Χριστούγεννα, δίνοντας ιδέες σε όσους αναζητούν το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους τους με την ίδια να δίνει 300.000 λίρες για να ευχηθεί στον Πορτογάλο που παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να έχει κάτι να ασχολείται...

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε έκπληκτος όταν η σύντροφος του μετά από το γιορτινό τραπέζι το οποίο του έδειξε του παρουσίασε το νέο αυτοκίνητο του με τον ίδιο να μην περιμένει κάτι τέτοιο όπως φαίνεται άλλωστε από τον τρόπο που το διαχειρίστηκε το νέο πολυτελές αυτοκίνητο που μπαίνει στη λίστα του.

Τακτικός πελάτης οχημάτων Bugatti, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας αγόρασε μια Chiron, τη Veyron και ένα La Voiture Noire - ένα αυτοκίνητο που πιστεύεται ότι είναι το πιο ακριβό που κατασκευάστηκε ποτέ.

Έχει επίσης μια Ferrari F430, μια Lamborghini Aventador και την εμβληματική Maserati GranCabrio, καθώς και μια εξαιρετικά σπάνια Bugatti Centodieci αξίας 9,5 εκατομμυρίων ευρώ, ένα supercar που μπορεί να επιταχύνει από 0-100 km/h σε 2,4 δευτερόλεπτα. Η Bentley Continental GTC είναι μια άλλη ομορφιά στη συλλογή του Ronaldo, για να μην αναφέρουμε τη McLaren Senna, ένα αυτοκίνητο που αγόρασε για 750.000 £ το 2020.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.