Η Τζορτζίνα αποκάλυψε το πότε θα κρεμάσει ο Ρονάλντο τα παπούτσια του - «Άλλον έναν χρόνο, ίσως δύο» (vid)

Metrosport Team03 Μαρτίου 2024

Η εντυπωσιακή εκλεκτή της καρδιάς του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και μητέρα τεσσάρων εκ των πέντε παιδιών του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, τράβηξε πάνω της τα βλέμματα στην εβδομάδας μόδας στο Παρίσι για δύο λόγους.

Ο πρώτος και ο οφθαλμοφανής είναι το εντυπωσιακό και άκρως ιδιαίτερο κόκκινο φόρεμα με το οποίο περπάτησε στην πασαρέλα. Ο δεύτερος είναι γιατί “πιάστηκε” να μιλά στα παρασκήνια για το επερχόμενο τέλος της καριέρας του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Πιο συγκεκριμένα ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά «… Κριστιάνο άλλον έναν χρόνο και τέλος. Ίσως δύο, δεν ξέρω». Όπως είναι φυσικό προκλήθηκε πανικός με τους θαυμαστές του CR7 να θέλουν να πιστέψουν πως δεν μιλά για το ποδοσφαιρικό φινάλε του ινδάλματός τους.

Ωστόσο τον τελικό λόγο έχει φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στα 39 του διατηρεί το σώμα του σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει στο ενεργητικό του οκτώ γκολ και έντεκα ασίστ σε 29 εμφανίσεις με την Αλ Νασρ. Παράλληλα ετοιμάζεται και για το Euro 2024 με την εθνική Πορτογαλίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.