Η... τσατίλα του Φερνάντο και η νέα και τελευταία ευκαιρία στον Αμρ

Γιώργος Ζαΐρης18 Ιουλίου 2021

Απόλαυσα την συνέντευξη του Φερνάντο Βαρέλα που μπορείτε να διαβάσετε στην «M» και διαβάσατε στο metrosport.gr. Μου άρεσε η τσατίλα που έβγαλε όταν τον ρώτησα για το αν τώρα με τον Λουτσέσκου τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τον ίδιο. Και είπε ωραία πραγματάκια. Η μέρα φυσικά είχε και την νέα... ευκαιρία στον Αμρ Ουάρντα. Τον... καλωσόρισε ο Λουτσέσκου και μακάρι να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε άλλο μαζί του πέρα από το ποδόσφαιρο που το ξέρει καλά. 

Ο Βαρέλα τα είπε όλα για τον Αμρ: «Είναι παικταράς, αλλά εγωιστής. Και αυτό πρέπει να το πολεμήσει». Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κάθε καλό παίκτη. Αλλά δεν μπορεί να ασχολείται μόνο με έναν παίκτη. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα με τα γκάζια που έβαλε στον Τζόλη ο Ραζβάν. Με την έννοια ότι το παιδί δείχνει να μην πατά καλά. Και πρέπει να σηκωθεί. 

Και ο Λουτσέσκου θέλει να τον πάρει από εκεί που βρίσκεται χαμηλά και να τον κάνει να νιώσει ξανά πολύτιμος. Είναι ταπεινός, δεν έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα, αλλά δεν ξέρω αν έχει το μυαλό του στη μεταγραφή. Καλό θα ήταν να την απομονώσει ως σκέψη και αν είναι να έρθει, θα έρθει. Αλλά αν τελικά δεν έρθει και ο ίδιος ξέρει πως πολύ εύκολα ένας παίκτης μπορεί από τα ψηλά να βρεθεί στα χαμηλά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.