Η Τούμπα «ζωντανεύει» μετά από 499 μέρες!

Metrosport Team09 Αυγούστου 2021

Ηταν 4 Μαρτίου 2020. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και το εις βάρος του 0-2 γίνεται 3-2. Δεν θυμόμαστε εκείνο το ματς για την ανατροπή αλλά για το ότι ήταν το τελευταίο όπου η Τούμπα είχε χιλιάδες κόσμο στις κερκίδες! 

Ακολούθησαν 32 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Και την Πέμπτη το βράδυ στις 20:00 όταν ο Δικέφαλος θα υποδέχεται την Μποέμιανς στην έδρα του για να ανατρέψει το 2-1 του αγώνα στο Δουβλίνο, θα έχουν περάσει 499 μέρες από τη στιγμή που έπαιξε για τελευταία φορά με τους φίλους του στις κερκίδες. 

Φυσικά η εικόνα της Τούμπας θα είναι διαφορετική από εκείνο το τελευταίο ματς με κόσμο απέναντι στον Ολυμπιακό. Πολύ απλά διότι το ιστορικό πέταλο της θύρας 4 και 4α θα παραμείνει κλειστό (αυτό αποφάσισαν από κοινού ΠΑΕ-Σύνδεσμοι). Το σίγουρο είναι πως η Τούμπα θα ζωντανέψει και πάλι και αυτό που εύχονται όλοι είναι να έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχουν διακρίσεις, η πανδημία θα νικηθεί ανεπιστρεπτί και όλοι οι φίλοι της ομάδας, σε κάθε γωνιά του γηπέδου θα είναι ξανά ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.