Η τηλεδιάσκεψη, η σκέψη και οι σπόντες

Βασίλης Βλαχόπουλος04 Νοεμβρίου 2021

Ταραγμένο είναι το κλίμα στην πιάτσα των ατζέντηδων, αυτό φάνηκε στη τηλεδιάσκεψη που έγινε (προ καιρού) μεταξύ του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, με τους μάνατζερ.

 Ακούστηκαν καταγγελίες (δίχως ονόματα) περί του επιπέδου προσβασιμότητας των ατζέντηδων σε συγκεκριμένες ομάδες, μέχρι και στα εθνικά συγκροτήματα. «Εμείς έχουμε το διπλάσιο πελατολόγιο αλλά τόσους παίκτες (σε συγκεκριμένες ομάδες) δεν έχουμε», είπε ένας ατζέντης για κάποιον άλλον. 

Συν τοις άλλοις, κάποιες αποφάσεις (του Λιόλιου) ικανοποίησαν 1-2 ατζέντηδες και δυσαρέστησαν τους υπόλοιπους. Είναι και το θέμα της διαιτησίας το οποίο φυσικά δεν απασχόλησε τους μάνατζερ. Αλλαγές προανήγγειλε αλλά αλλαγές δεν είδαμε σε ότι αφορά το πώς σφυρίζουν συγκεκριμένοι διαιτητές. Δηλαδή, η άλλη εποχή δεν έχει έρθει ακόμη…

*Αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει σε αντικατάσταση παίκτη, θα πάει για ένα ελαφρύ ψηλό για να καλύπτει την αδυναμία των περιφερειακών στην άμυνα. Για να λέμε και την αλήθεια, Γκρίφιν και Τολιόπουλος ουδέποτε ήταν θιασώτες της άμυνας. Πάντως, αυτό που είπε ένας φίλος ότι στον Ογκμπέιντε ανήκει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης δεν είναι ψέμα. Δεν γίνεται να φταίει για μια ήττα ένας παίκτης που έπαιξε λιγότερο από δύο λεπτά.

*Στον ΑΣ Αρης είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε διαδικασία προκήρυξης (ανοιχτής) αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ήλπιζαν όμως ότι θα είχαν σύμμαχο και τα αποτελέσματα. Αυτά δεν ήρθαν, οπότε δεν είναι βέβαιο το πότε θα έρθει και η προκήρυξη.

*Στα πέντε ban έφτασε η ΚΑΕ ΑΕΚ η οποία αδειοδοτήθηκε κανονικά από την ΕΕΑ. Θα πει κανείς, μα το θέμα των ban δεν έχει σχέση με την αδειοδότηση και δεν θα έχει άδικο, αλλά (σου) δείχνει κάτι. Και ο Αρης δεν πήρε αδειοδότηση για 5-6 χιλιάρικα και ήταν από τις πρώτες ομάδες για τις οποίες βγήκε απόφαση. Και ο φάκελός του ήδη είναι στη νέα αθλητική δικαστίνα του ΕΣΑΚΕ, όπως και του Ηρακλή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.