Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τη Ντινάμο!

Χάρης Εμμανουηλίδης13 Μαρτίου 2024

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την τελευταία του προπόνηση πριν τον ευρωπαϊκό τελικό στη φάση των ''16'' του Conference League με αντίπαλο τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα ένα 24ωρο πριν τη σέντρα του αγώνα (14/3, 19:45, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 3) στην τελευταία πρόβα που λαμβάνει χώρα στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Άλι Σαμάτα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει βασικός στο αυριανό παιχνίδι με τους Κροάτες στο γήπεδο της Τούμπας. Θυμίζουμε, ότι στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου έδωσε φανέλα βασικού στον Μπράντον Τόμας. 

Ο προπονητής του Δικεφάλου, μιλώντας νωρίτερα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου σημείωσε, «Πάμε στη μάχη για να προκριθούμε και να φτάσουμε για δεύτερη φορά στην ιστορία μας στους «8». Η πρόκριση είναι πιο δύσκολη από ότι όταν πηγαίναμε στο Ζάγκρεμπ αλλά μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση, έχουμε την πίστη και τη θέληση».

Οι παίκτες του ''Δικεφάλου του Βορρά'' βγήκαν για το καθιερωμένο ζέσταμα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας με μικρή χρονική καθυστέρηση λόγω βίντεο - ανάλυσης.






Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.