Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τη μάχη του Βελγίου

Κώστας Πετρωτός16 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει αύριο (17/3) το εισιτήριο για τους «8« του Conference League κόντρα στη Γάνδη. Ο Δικέφαλος πραγματοποιεί αυτή την ώρα την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους στο γήπεδο της Τούμπας και αργότερα, θα πετάξει για το Βέλγιο. 

Στο γήπεδο βρίσκεται ο Μπότο με τον βοηθό του τον Αντρέι Φεντσενκοφ


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως συνηθίζει, κράτησε τους παίκτες στα αποδυτήρια για να τους μιλήσει ενώ τους δείχνει και βίντεο - ανάλυσης.

Στο χορτάρι της Τούμπας έκαναν την εμφάνιση τους οι Λέο Ζαμπά και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. 

Μόλις βγήκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο χορτάρι της Τούμπας. Ο βοηθός του Λουτσεσκου, Τζιανπαολο Καστορινα, μιλάει σε Τσαούση Κουλιερακη. Με τους δύο παίκτες είχε τετ α τετ και ο Μπότο.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Ζοσέ Μορέιρα την ώρα που έβγαιναν οι τερματοφύλακες από τη φυσούνα τους φώναξε «The fantastic three», ανεβάζοντας και άλλο την ψυχολογία των παικτών. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τετ α τετ με το Τσούμπα Άκπομ, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης ώστε να του δείξει κάποιες κινήσεις που θέλει να κάνει.  
 


Άρχισε η προθέρμανση των παικτών, η οποία γίνεται μπροστά από τη Θύρα 4 ενώ οι τερματοφύλακες προπονούνται από την άλλη πλευρά, μπροστά από την 7.



Η προπόνηση του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Μετά την ολοκλήρωση της ο Ρουμάνος και ο Τσιγγάρας αναμένεται να μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.