Η συγκινητική ιστορία της Άννας: «Έχω πάει στην Τούμπα ενώ έκανα χημειοθεραπείες»

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2021

Τη δική της ξεχωριστή και προσωπική ιστορία εξήγησε μέσα από μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» η φίλη του ΠΑΟΚ, Άννα, που δίνει τη δική της «μάχη» με τον καρκίνο και χθες βρέθηκε στις κερκίδες της αγαπημένης της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση της: «Πρέπει να έχουμε μόνο θετική ενέργεια γύρω μας ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα όσα μας συμβαίνουν  και ειδικά σε εμένα τα τελευταία 3 χρόνια που πάσχω από καρκίνο. 

Στο παιχνίδι με την Τσέλσι είχα έρθει στο γήπεδο ενώ ήμουν στην 6η χημειοθεραπεία. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να πάω γιατί θα μου έκανε καλό στην υγεία μου. Η χθεσινή ημέρα για εμένα ήταν το κάτι άλλο παρά το μεγάλο ταξίδι που έκανα από την Ορεστιάδα αλλά όλο αυτό ήταν ένα δώρο εξ ουρανού».

Ενώ ακόμη πρόσθεσε: «Όλο το περιβάλλον ήταν τόσο ωραίο και ειδικά από τη στιγμή που είδα την αδυναμία μου τον Τζόλη από κοντά. Είναι πιο μικρός από τον γιο μου και βγάζει μία ενέργεια. Χθες που μιλήσαμε του είπα να είναι γερός και δυνατός και όλα τα υπόλοιπα έρχονται, είναι ένα δικό μας παιδί. Ο ΠΑΟΚ για εμένα είναι τα δύο μου τα παιδιά και μία ακόμα μεγάλη οικογένεια με άλλα 22 μέλη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.