Στήλες Σπυριάρα

«Η σπυριάρα»: Μπάγερν με… ολίγη Βίρτους

Βασίλης Βλαχόπουλος05 Οκτωβρίου 2023

Πάμε στα παιχνίδια. Μοιάζει ακατανόητο το (χαμηλότατο) ποσοστό νίκης που έχει ο Ερυθρός Αστέρας τη Βιλερμπάν. Οι Σέρβοι άλλαξαν αρκετά στο διάστημα του καλοκαιριού προσθέτοντας τους Τεόντοσιτς, Χάνγκα, Νέιπιερ, Γκιεντράιτις και τον Βραζιλιάνο Ντος Σάντος. Ωστόσο έχουν λιγότερα παιχνίδια στα πόδια τους και σε επίπεδο ετοιμότητας δεν είναι δα να πετούν και τη σκούφια τους. Η Βιλερμπάν προχώρησε σε λιγότερες αλλαγές, αυτό τη διατηρεί στη λίστα των μέτριων ομάδων αλλά μπορεί να χάσει με λιγότερους από δέκα πόντους, οπότε πάμε με το χάντικαπ των 9.5 πόντων που πληρώνει 1.85 μονάδες.

Στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι έχει να διαχειριστεί τη σοβαρή απουσία του Μπάλντγουϊν και βάσει των όσων αναφέρουν τα ισραηλινά media βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη γιατί ο Αμερικανός θα λείψει αρκετό καιρό. Προσωπικά δεν μ’ ενθουσιάζει το ρόστερ της Μακάμπι. Η Παρτίζαν άλλαξε αρκετά καθώς είχε απώλειες (Εξουμ, Λεσόρ, Μάνταρ). Έχει ρίσκο η επιλογή της νίκης της αλλά πληρώνει 2.60 μονάδες και το αξίζει.

Στην Μπολόνια, η Βίρτους άρχισε καλά τη σεζόν με την κατάκτηση του Super Coppa. Δεν ενθουσιάζει το ρόστερ της, άλλαξε και προπονητή καθώς η κόντρα μεταξύ διοίκησης και Σκαριόλο οδήγησε στην επιλογή του Λούκα Μπάνκι. Η Ζαλγκίρις διατήρησε σχεδόν το ίδιο ρόστερ, ο Μήτρου Λονγκ είναι η σπουδαιότερη κίνησή της αλλά έχασε τους Τέιλορ, Κάβανο και Πολονάρα. Η νίκη της Βίρτους με Over 154.5 πληρώνει 2.80 μονάδες.

Η Μπαρτσελόνα ήδη διανύει περίοδο λιτότητας λόγω των οικονομικών προβλημάτων και υποχρεώθηκε να χαμηλώσει το μπάτζετ της. Βέβαια, το ρόστερ της παραμένει αξιόλογο καθώς έμειναν οι Σατοράνσκι, Λαπροβίτολα, Αμπρίνες, Βέσελι, Κάλινιτς και προστέθηκαν ποιοτικότατοι παίκτες σαν τους Τζάμπαρι Πάρκερ, Ουίλι Ερνάνγκομεθ. Η Εφές ζει στη μετά Αταμάν εποχή δίχως επίσης τον Βασίλιε Μίτσιτς αλλά κράτησε τους υπόλοιπους (Λάρκιν, Μπομπουά, Κλάιμπερν, Μπράιαντ, Πλάις). Καλύτερα να αποφύγετε τους… νικητές και ηττημένους και να πάτε στο Over 161.5 πόντων.

Κλείνουμε με το ντέρμπι της Γερμανίας. Ο Πάμπλο Λάσο είναι στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου και προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές. Η Άλμπα δεν γεμίζει το μάτι, έχασε σημαντικούς παίκτες και η λογική λέει νίκη της Μπάγερν με διψήφια διαφορά (1.98).

ΣΗΜΕΙΑ

1.ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 και Over 154.5 πόντοι 2.80

2.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΕΦΕΣ Over 161.5 πόντοι 1.98

3.ΜΠΑΓΕΡΝ 1 και Under 163.5 πόντοι 2.30

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.