Η σιωπή φέρνει πολλές αλλαγές

Metrosport Team10 Ιουλίου 2020

Η πανδημία του κορωνοϊού κρατά την οικογένεια Σαββίδη και ειδικά τον Ιβάν σε χιλιομετρική απόσταση από τον ΠΑΟΚ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν παρακολουθεί την πορεία της ομάδας και δεν προβληματίζεται από όσα συμβαίνουν φέτος. 

Ο ίδιος έχει παραμείνει ως τώρα σιωπηλός αρκούμενος να στείλει ένα μόνο μήνυμα αλλαγών με την έλευση του Όλαφ Ρέμπε, ωστόσο, οι στενοί συνεργάτες του που παίρνουν κλίμα κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο θυμωμένο με όσα (δεν) βλέπει από την ομάδα του.  

Μάλιστα, η συνολική στάση του αποτελεί θέμα και στα αποδυτήρια της ομάδας, καθώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν δει τον Ιβάν τόσο από την καλή, όσο και από την ανάποδη πλευρά του, γι΄ αυτό και στην τωρινή ηρεμία ετοιμάζονται για… καταιγίδα.  

Προφανώς και αυτή την προσμονή την ενισχύει και το διπλό ποστάρισμα του γιου του Γιώργου , όπως επίσης και η κινητικότητα που υπάρχει στα γραφεία με την παρουσία του Ρέμπε. Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής καθημερινά συζητά με τους νέους συνεργάτες του για πρόσωπα και λεπτομέρειες που αφορούν στο νέο πλάνο που θα κληθεί να εφαρμόσει σε λίγο καιρό.  

 Τέλη Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη ο Ιβάν  

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, ίσως η πιο κρίσιμη εβδομάδα για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ θα είναι η τελευταία του Ιουλίου όταν και ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη. Ακόμη κι αν εξακολουθήσει να υφίσταται απαγόρευση για την υλοποίηση ταξιδιών από την Ρωσία, ο Ιβάν Σαββιδης έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει στην χώρα μας ως Ελληνας πολίτης. Και με τον Σαββίδη παρόντα στην Θεσσαλονίκη ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση, ο ομογενής επιχειρηματίας είναι σφοδρά ενοχλημένος από τις διαρκείς τάσεις αυτοκτονίας που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ σταθερά από την αρχή της σεζόν χάνοντας τον έναν στόχο μετά τον άλλο.  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.