Η Ρόμα, το ναυάγιο με Πολιτάνο και το «φρένο» για Γιαννούλη

Κώστας Πετρωτός19 Ιανουαρίου 2020

Ορισμένοι θεώρησαν ότι τα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Δημήτρη Γιαννούλη είναι μερικά ακόμη από τα υπερβολικά δημοσιεύματα που αρέσκονται να γράφουν οι γείτονες κάθε φορά που υπάρχει ανοιχτή μεταγραφική περίοδος. Κι, όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση, πίσω από τον καπνό υπήρχε και φωτιά. Φωτιά, όμως, που τέθηκε υπό έλεγχο. Μέχρι το καλοκαίρι...

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή: Ο Δημήτρης Γιαννούλης κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ.

Οι non stop, μέχρι σήμερα που θα λείψει λόγω καρτών, εμφανίσεις του έφεραν 5 ασίστ, ένα γκολ και αμέτρητα χιλιόμετρα σε 24 ματς ή 2.212 συνεχόμενα λεπτά συμμετοχής.

Ήταν αρκετά για να τραβήξουν το ενδιαφέρον διαφόρων συλλόγων ανά την Ευρώπη και κυρίως στην Ιταλία, ένας από τους οποίους είναι και η Ρόμα.

Ο προπονητής των «τζιαλορόσι», Πάουλο Φονσέκα, ψάχνει έναν παίκτη με στοιχεία Κολάροφ και ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν από εκείνους που προτάθηκαν και του άρεσαν πολύ. Είχε, μάλιστα, και την πρόσβαση σε πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που δουλεύει καθηερινά.

Πώς; Προφανώς, μέσω του ατζέντη του, Ούγκο Καχούδα που, ας μην ξεχνάμε, είναι και ατζέντης του Αμπέλ Φερέιρα (και με τους δύο τεχνικούς άρχισε συνεργασία από την εποχή που ήταν στην Μπράγκα).

Πώς το ναυάγιο σε μία ανταλλαγή έβαλε «φρένο στη Ρόμα για Γιαννούλη

Με βάση το ρεπορτάζ του metrosport.gr από την Ιταλία, η Ρόμα θα μπορούσε ήδη να είχε χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ. Αν είχε ολοκληρώσει την ανταλλαγή Λεονάρντο Σπινατσόλα-Ματέο Πολιτάνο με την Ίντερ, είναι πιθανό να έκανε κίνηση για τον 24χρονο μπακ του ΠΑΟΚ. 

Αυτή, ωστόσο, «πάγωσε» και με βάση αυτά που είπε χθες στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Τζένοα ο Φονσέκα δύσκολα θα επανέλθει ως προοπτική («δεν θα κινηθούμε ξανά για τον Πολιτάνο»). Μάλιστα, δήλωσε ότι ο Σπινατσόλα θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς (ο Κολάροφ είναι τιμωρημένος).

Το καλοκαίρι, όμως, δεν είναι μακριά και από την στιγμή ππυ ο Γιαννούλης αρέσει στον συμπατριώτη του Φερέιρα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.