«Η Ριέκα έχει ρυθμό, μπορεί να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2021

Ο Κροάτης δημοσιογράφος, Ιζάκ Άντε, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις απουσίες της Ριέκα στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τα δεδομένα των δύο παιχνιδιών. «Η αλήθεια είναι ότι ο Μούριτς διαπραγματεύεται την μεταγραφή του στην Αλ Αϊν. Αν δεν γίνει άμεσα ίσως τον δούμε στο δεύτερο παιχνίδι στην Κροατία» τόνισε και συνέχισε:

«Ο Ντρίμιτς, πρώτος σκόρερ της ομάδας έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και η προσπάθεια γίνεται για να είναι 100% έτοιμος στην ρεβάνς».

Για την τηλεοπτική μετάδοση στην Κροατία ανέφερε: «Όχι, δεν θα το δείξει η τηλεόραση. Είχαμε κάποια προβλήματα. Δεν υπάρχει κάποιο τηλεοπτικό κανάλι να πληρώσει τα δικαιώματα του αγώνα και με τα τωρινά δεδομένα δεν θα υπάρξει μετάδοση».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει τέσσερα ματς απέναντι σε ομάδες της Κροατίας. Τα τρία τα κέρδισε και το ένα το έχασε, απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Η Ριέκα έχει ρυθμό, περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και μπορεί να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό του. Η Ριέκα στο παρελθόν είχε παίξει και με ΑΕΚ και Ολυμπιακό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.