Η πρωτότυπη ενέργεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι απαντήσεις των ποδοσφαιριστών

Πέτρος Χαριζακλής16 Μαρτίου 2020

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε με έναν πρωτότυπο τρόπο να φέρει κόσμο και ποδοσφαιριστές κοντά και αφού αυτό δεν έγινε από κοντά αφού όλοι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, το έκανε διαδικτυακά. Διαβάστε και δείτε τις απαντήσεις των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.

Βαρέλα

«Δυστυχώς ως ομάδα δεν μπορούμε να είμαστε μαζί λόγω του κορωνοϊού. Οι γιατροί και η κυβέρνηση λένε να μένουμε σπίτι με την οικογένεια μας. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί όλοι οι συμπαίκτες, ελπίζω να είναι καλά με τις οικογένειές τους».

Για το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του: «Διαβάζω μερικά βιβλία, μου αρέσει πολύ να διαβάζω».

Πέλκας

«Είναι αρκετά δύσκολο και πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε, αλλά υπάρχουν πράγματα στο σπίτι για να περάσεις τον χρόνο σου. Γυμναστική, να διαβάσεις κανένα βιβλίο, να δεις Netflix και να περάσεις χρόνο με τους ανθρώπους σου. 

Για το ποιος είναι καλύτερος στο FIFA: «Ρωτήστε Λάμπρου και Λημνιό που είναι... πελάτες μου, αυτοί πρέπει να απαντήσουν».

Γιαννούλης


«Αν μου λείπουν περισσότερο οι προπονήσεις ή οι συμπαίκτες μου; Η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν και τα δύο, ειδικά οι συμπαίκτες μου. Γιατί τόσο καιρό έχω συνηθίσει να περνώ ώρες μαζί τους και είναι δύσκολο αυτό που συμβαίνει τώρα, αλλά εφόσον χρειάζεται να μένουμε σπίτι για λίγο καιρό θα το κάνουμε και όλα θα πάνε καλά».

Βιεϊρίνια

«Εξαιτίας του ιού μένουμε όλοι στο σπίτι. Προσπαθώ να περνώ τον χρόνο με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι να παίζω με την κόρη μου, βλέπω παιδικά, ταινίες, να περνάμε χρόνο με τις οικογένειές μας».

Κρέσπο

«Είμαι σπίτι, στην Ισπανία, συνεχίζω την αποθεραπεία μου, είμαι καλύτερα και ελπίζω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα μαζί σας και να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Ελ Καντουρί

«Φυσικά, για να μείνω σε καλή φόρμα κάνω γυμναστική, βέβαια, δεν είναι ίδιες οι εγκαταστάσεις μας με το προπονητικό, βγαίνω και σε γήπεδο μόνος όταν δεν έχει κόσμο. Κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσουν τα παιχνίδια».

Ζίβκοβιτς

«Είχαμε καλές και κακές στιγμές στην σεζόν, ίσως για μένα και την ομάδα μου το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν αυτό που κρατάμε όταν δείξαμε χαρακτήρα, την προσωπικότητα και το πάθος, όταν όλοι ήμασταν ένα. Στο Football Manager ξεχωρίζουμε ο Πέλκας, ο Βέρνμπλουμ και εγώ, αλλά ο Πόντους είναι ο καλύτερος, ακόμη και από μένα. Παίζει 24 ώρες το 24ωρο«.


Ινγκασον

«Μένω στο σπίτι όπως όλοι, να φροντίσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας και να επιστρέψουμε στην Τούμπα. Είμαι οπαδός των Λέικερς είχαμε καλή σεζόν, είμαστε ικανοποιημένοι. Ομως ήταν και δύσκολη λόγω του χαμού του Μπράιαντ».


Λάμπρου

«Μας έχετε λείψει αρκετά, το σημαντικότερο τώρα είναι να μείνουμε στα σπίτια μας να προστατεύσουμε τον κόσμο και ειδικά τις ευπαθείς ομάδες».

Ακπομ

«Είμαι καλά, περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, ελπίζω και εσείς να είστε καλά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.