Η πρώτη συγκέντρωση της Βέροιας και τα πρώτα φιλικά

Δημήτρης Καλαϊτζής31 Ιουλίου 2021

Για την Τετάρτη 4 Αυγούστου έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση της Βέροιας ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει τον σύλλογο στη Super League 2. Οι προπονήσεις τις πρώτες ημέρες θα διεξαχθούν στο Ταγαροχώρι, ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Το πρώτο φιλικό της Βέροιας προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 13 Αυγούστου με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων. Η Βέροια θα δώσει άλλο ένα φιλικό πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ23 του ΠΑΟΚ το Σάββατο 21 Αυγούστου.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Βώλακα. Η Βέροια θα ανέβει στο ορεινό χωριό του νομού Δράμας την Δευτέρα 23 Αυγούστου και θα μείνει εκεί μέχρι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου. Στον Βώλακα, η Βέροια θα δώσει φιλικές αναμετρήσεις με την Δόξα Δράμας το Σάββατο 28 Αυγούστου και με το Παραλίμνιο την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου. 

Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων στον Βώλακα, η Βέροια θα μεταβεί στην Ξάνθη και θα δώσει φιλικό με την τοπική ομάδα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου. Επτά μέρες μετά θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ θα διασταυρώσει τα ξίφη της και με τον Μακεδονικό στις 15 Σεπτεμβρίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.