Η πρώτη μεταγραφή πήρε άριστα στο τάιμινγκ

Metrosport Team03 Αυγούστου 2020

Επιβεβαιώνεται πλέον από κάθε πλευρά που είχε εμπλακεί στην υπόθεση της μεταγραφής του Στέφαν Σβαμπ, ότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος που άκουγε στο όνομα Λέτσε. 

Μία μερα πριν έρθει ο 29χρονος μέσος στην Ελλάδα, η νίκη της ιταλικής ομάδας που αναζωπύρωσε τις πιθανότητες παραμονής της ιταλικής ομάδας στην Serie A και έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τον Σβαμπ. Όμως, σε εκείνο ακριβώς το χρονικό σημείο φάνηκε πόσο σωστά κινήθηκε ο ΠΑΟΚ.

Τόσο στην ταχύτητα με την οποία προχώρησε την διαπραγμάτευση, όσο και στην αποφασιστική στάση του να μην δώσει στον Σβαμπ την δυνατότητα να περιμένει μέχρι χθες το βράδυ για να δει τι μέλλει γενέσθαι με την παραμονή της Λέτσε.  

Βέβαια, το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο 29χρονος άσος ενθουσιάστηκε και με αυτά που είδε στην Τούμπα και στην Νέα Μεσημβρία και με όσα άκουσε από τον Όλαφ Ρέμπε και τους ανθρώπους του Δικεφάλου σχετικά με το πρότζεκτ της ομάδας και την προοπτική να παραμείνει στην κορυφή και τα επόμενα χρόνια. Κάτι που φαίνεται ότι «ερεθίζει» και τις φιλοδοξίες του Αυστριακού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.