Η πρώτη αντίδραση του Φερέιρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2020

Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε την τύχη που είχε ο Ολυμπιακός και όχι η ομάδα του ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως μπορεί να γυρίσει την κατάσταση, μετά την ήττα της ομάδας του από τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το τι έφταιξε για την ήττα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την στήριξη που μας έδωσαν σήμερα καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τίποτα δεν τελείωσε, έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας για να πάρουμε ό,τι δεν καταφέραμε σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι άδικο, ο Ολυμπιακός ευτύχησε να βάλει γκολ, θα ήθελα να ξαναδούμε το ακυρωθέν μας γκολ. Η ομάδα μου προσπάθησε, αν ο Ομάρ (σ.σ. Ελ Καντουρί) πετύχαινε την μπάλα ίσως είχαμε γκολ».

Και συνέχισε: «Από τη στιγμή που το γκολ του Ολυμπιακού μπήκε κόντρα στη ροή του αγώνα, χρειαζόμασταν μια επιθετική πνοή και αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε με δύο επιθετικούς, η πιο τυχερή ομάδα θα κατάφερε να βάλει γκολ και να κερδίσει και σήμερα ήταν με την πλευρά του Ολυμπιακού. Δεν τα καταφέραμε, συνεχίσαμε να προσπαθούμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα μέχρι τέλους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.