Η πρόκριση στο ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ μπορεί να κριθεί στις κάρτες!

Κώστας Πετρωτός05 Απριλίου 2022

Πλησιάζοντας στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ, όλες οι παράμετροι που μπορούν να επηρεάσουν την τελική έκβαση στην κόντρα των δύο συλλόγων μπαίνουν στο “μικροσκόπιο”. Μία από αυτές είναι οι (πιθανές) απουσίες των δύο ομάδων.

Για τον ΠΑΟΚ γνωρίζουμε ότι ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι νοκ-άουτ λόγω του τραυματισμού του, ο Νέλσον Ολιβέιρα επίσης είναι εκτός πλάνων από το καλοκαίρι. Μένει να φανεί πόσο έτοιμος είναι ο Μιτρίτσα που ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό, ενώ φυσικά δεν υπολογίζονται παίκτες που είναι εκτός λίστας, όπως ο Βαρέλα, ο Σάστρε και ο Ζαμπά.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρσέιγ έχει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν τον Μπαλέρντι που έκανε επέμβαση στον ώμο, τον Αλβαρο Γκονζάλεθ εκτός πλάνων με απόφαση του Σαμπάολι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και αποτελεί ερωτηματικό το αν ο Μίλικ είναι παρών στο πρώτο ματς στο Βελοντρόμ, λόγω του τραυματισμού του με την εθνική Πολωνίας.

Ωστός, υπάρχει και το κεφάλαιο “κάρτες” που μπορεί να αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στο ζευγάρι. Το metrosport.gr αποκαλύπτει σήμερα την λίστα των καρτών που κουβαλούν παίκτες (αλλά και μέλη του προπονητικού τιμ) του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ και μπορεί εύκολα ο καθένας να διαπιστώσει πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι κάρτες που θα μοιράσει ο Μάρτσινιακ στο παιχνίδι του Βελοντρόμ.

Αρχίζοντας από την γηπεδούχο Μαρσέιγ, πρώτα απ΄ όλα πρέπει να σημειώσουμε ότι από το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ θα λείψει λόγω τιμωρίας ο αριστερός μπακ (και στόπερ), Λουάν Πέρες. Ωστόσο, υπάρχουν άλλοι πέντε παίκτες που είναι στο όριο και μπορούν να λείψουν από το ματς της Τούμπας αν “κιτρινιστούν”. Πρώτος και σημαντικότερος ο Γκεντουζί, ο κινητήριος μοχλός του παιxνιδιού της Μαρσέιγ. Ακόμη, στην ίδια λίστα βρίσκονται οι: Ντιενγκ, Καμαρά, Σαλιμπά, Ζέρσον, Γκονζάλεθ (όπως σημειώσαμε είναι ούτως ή άλλως εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος). Πρόβλημα για την Μαρσέιγ είναι και οι κάρτες του προπονητή της Χόρχε Σαμπάολι που κινδυνεύει κι αυτός να δει το ματς της Τούμπας από τα επίσημα.

Στο όριο και ο Τσόλακ!

Σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, οι παίκτες που είχαν φτάσει στο όριο ήταν γνωστοί, ωστόσο, μετά το ματς στο Βέλγιο με την Γάνδη προστέθηκε σε αυτούς και ο Τσόλακ που είχε κάρτα και από την συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάλμε. Οι υπόλοιποι είναι οι Κρέσπο, Λύρατζης, Μιτρίτσα, Σβαμπ, Βιεϊρίνια και Μιχαηλίδης (εκτός λόγω του τραυματισμού, όπως σημειώσαμε). Τέλος, δύο κάρτες έχει δεχθεί και ο Κριστιάνο Μπάτσι, βοηθός του Λουτσέσκου, και θα πρέπει να είναι προσεκτικός στο Βελοντρόμ.

Συνοψίζοντας, από την παραπάνω ανάλυση είναι σαφές ότι πολλά θα παιχθούν σε ό,τι αφορά στην πρόκριση από το πόσοι και ποιοι θα δεχθούν κάρτες.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.