Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μία θέση στον... ήλιο του Europa

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Αυγούστου 2020

Ο πρώτος ημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ λαμβάνει χώρα απόψε το βράδυ στη Γερμανία. Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τίθενται αντιμέτωπες, με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το άλλο ζευγάρι είναι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Σαχτάρ. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που Ανδαλουσιάνοι και «κόκκινοι διάβολοι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Πριν δυο χρόνια, οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία δεν ανέδειξε νικητή (0-0), όμως ο επαναληπτικός του «Ολντ Τράφορντ» τα είχε όλα, με τη Σεβίλλη να φεύγει με ένα σπουδαίο διπλό (2-1) και να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι (από την Αστάνα με 2-1 εκτός έδρας) από τα 22 τελευταία της στο Γιουρόπα Λιγκ και στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Κοπεγχάγη, χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στην παράταση.

Από την άλλη πλευρά, η Σεβίλλη με κεφαλιά του Οκάμπος στο 88΄ λύγισε την αντίσταση της μαχητικής Γουλβς (1-0) και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Η πιθανή ενδεκάδα της Σεβίλλης: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντ. Κάρλος, Ρεγιλόν, Μπανέγα, Φερνάντο, Χορδάν, Οκάμπος, Εν Νεσίρι, Σούσο

Η πιθανή ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Γουίλιαμς, Μάτιτς, Πογκμπά, Γκρίνγουντ, Μπρ. Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.