Η ποδοσφαιρική... αφέλεια του Λερίν Ντουάρτε

Μάνος Χατζάκης13 Ιουνίου 2020

Με τη φανέλα ανά χείρας κατευθύνθηκε ο Λερίν Ντουάρτε προς τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης για την πρεμιέρα των play off. Ο Ολλανδός δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, όπως αναμενόταν, γεγονός πάντως που δεν φέρεται να τον πτοεί.

Ο Ντουάρτε είναι από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές των τελευταίων ετών, τη στιγμή που ανάλογες ή παρόμοιες περιπτώσεις "σκάνε" από το παρελθόν, όπως για παράδειγμα του Τζον Ιμπε ακόμη και του Οριόλ Λοθάνο. 

Ο μέσος του Αρη, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι "πατά" στη σύμβαση με την ΠΑΕ, ξέροντας ότι -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις, που θα ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον, για λύση του τριετούς συμβολαίου του.

Ηδη, το πρώτο παράδειγμα είναι υπαρκτό και αφορά το αδιέξοδο των προηγούμενων μηνών, όταν η πλευρά του ποδοσφαιριστή κλήθηκε να συζητήσει την "αναίμακτη" αποχώρηση του πελάτη του. Ο Ντουάρτε πείσμωσε, ξέροντας ότι η τριετία δεν σπάει εύκολα, όπως και ότι δεν θα βρει πουθενά τα χρήματα, που του έδωσε ο Αρης.

Το... ωραίο στην υπόθεση είναι πως ο 30άχρονος μέσος θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, εφόσον του ζητηθεί, αν και ουδείς στην ομάδα πιστεύει ότι είναι σε θέση να έχει αγωνιστική συμπεριφορά επαγγελματία, ανταποκρινόμενος σε συνθήκες πίεσης. Ο ίδιος, όμως, θεωρεί εαυτόν... έτοιμο.

Αργά ή γρήγορα, τα στελέχη της ΠΑΕ θα καθίσουν -και πάλι- στο τραπέζι μαζί του, προκειμένου να βρεθεί κοινή φόρμουλα επικοινωνίας και ο παίκτης να αφήσει την "καπαρωμένη" θέση του, η οποία κοστίζει χιλιάδες ευρώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.