Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής με τη Μολδαβία και το κανάλι μετάδοσης

Χάρης Εμμανουηλίδης15 Νοεμβρίου 2020

Μονόδρομο αποτελεί για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας η νίκη επί της Μολδαβίας στο Κισινάου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League.

Οι παίκτες του Τζον Φαντ Σχιπ ταξίδεψαν χθες στην Μολδαβία για την σημερινή αναμέτρηση (15/11), έχοντας στις αποσκευές τους πίστη για ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα εξαργυρώσουν την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Σλοβενία στο «Γεώργιος Καμάρας», σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με μία διάταξη 4-2-3-1, έχοντας ως παρτιτούρα τη φιλική νίκη της Ελλάδος επί της Κύπρου και αλλάζοντας πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Ειδικότερα, θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Βλαχοδήμος αντί του Μπάρκα ενώ την άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά αναμένεται να πλαισιώσουν ο Χάρης Μαυρίας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας και Κώστας Τσιμίκας. 

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής δεν υπολογίζεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος εκτίει την ποινή το λόγω καρτών. Αυτό δημιουργεί έναν προβληματισμό στον Ολλανδό τεχνικό για το ποιος παίκτης θα συμπληρώσει τους... σίγουρους Ζέκα και Μπακασέτα. Προβάδισμα για τη φανέλα βασικού έχει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αλλά δεν θα αποτελέσει έκπληξη να δούμε και τον Κώστα Φορτούνη, με το πρώτο σενάριο όμως να συγκεντρώνει περισσότερες «ψήφους», καθώς ο μεσοεπιθετιικός του Ολυμπιακού «παίζει» και για τη θέση του Χρήστου Τζόλη στα άκρα.

Αν ο Κώστας Φορτούνης δεν αγωνιστεί τότε, στα φτερά της επίθεσης θέση αναμένεται να πάρουν ένας πρώην και ένας νυν παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Χρήστο Τζόλη που σκόραρε και το πρώτο του γκολ με την Εθνική και τον Δημήτρη Λημνιό. 

Στην κορυφή της επίθεσης το όνομα του Βαγγέλη Παυλίδη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για την αρχική ενδεκάδα, παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε το ιδανικό ντεμπούτο και με γκολ.

Οπότε συνοπτικά οι «εκλεκτοί 11»: Βλαχοδήμος Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λημνιός, Μπακασέτας, Φορτούνης, Παυλίδης.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το αντίπαλο «στρατόπεδο» αναφέρουν ότι οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με τους, Ναμάσκο, Άρμας, Επουρεάνου, Ρέαμπτσιουκ, Γιάρνταν, Ιανίτα, Τσεμποτάρου, Καϊμάκοφ, Ράτα, Κάτσιουκ και Ντάμασκαν.

Την αναμέτρηση την οποία θα διευθύνει ο Κροάτης διαιτητής Γιόβιτς θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε από τη συχνότητα του OPEN TV αλλά και της Cosmote Tv στις 21:45.

Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής 

1. Σλοβενία 10 (6-0)

2. Ελλάδα 8 (4-1)

3. Κόσσοβο 2 (2-4)

4. Μολδαβία 1 (1-8)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.