«Εγγύηση η παρουσία του Κατσαρή, πρόκληση να προλάβει να γίνει το γήπεδο μέχρι το 2026»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ακης Μπεκιάρης, το μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, και μίλησε για την υπογραφή του ΦΕΚ για τη Νέα Τούμπα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι πρόκληση το ΦΕΚ για το νέο γήπεδο, δεν πανηγυρίζουμε γιατί τώρα ξεκινάνε όλα. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δυνατή και να διεκδικήσουμε τα δίκια του συλλόγου όταν έρθει η ώρα και την κατάλληλη στιγμή να γίνει το νέο γήπεδο. Όταν πηγαίνει καλά το ποδόσφαιρο, τραβάει και τα υπόλοιπα αθλήματα προς τα πάνω. Ο ΠΑΟΚ έχει τα περισσότερα τμήματα και χρειάζεται αυτή την ώθηση. Η δεύτερη πρόκληση είναι αν θα προλάβει να γίνει μέχρι το 2026, στα γενέθλια της ομάδας για τα 100 χρόνια του συλλόγου».

Για τον Κατσαρή: «Ο Κατσαρής έχει περάσει στο πάνθεον των παραγόντων του συλλόγου. Στήριξε στις δύσκολες τον σύλλογο. Η παρουσία του αποτελεί εγγύηση και ο ΑΣ ΠΑΟΚ έδειξε σταθερή στάση και απλά ζήτησε να μην ακουμπήσουν ούτε τούβλο από την Τούμπα, μέχρι να σιγουρευτεί η έναρξη του καινούριου, για να μην φτάσουμε στο σημείο άλλων ομάδων που καθυστέρησαν τα γήπεδά της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.