Η ώρα των πράξεων και όχι των υποσχέσεων για τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης11 Μαΐου 2022

Δέκα ακριβώς μέρες πριν τον μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και όμως εκείνο το ματς φαντάζει πολύ μακριά για τον ΠΑΟΚ

 Γιατί πολύ απλά έχει μπροστά του άλλα τρία ματς για τα πλέι οφ μέσα από τα οποία καλείται να αλλάξει την κακή εικόνα που ο ίδιος δημιούργησε, να βάλει τέλος σε αρνητικά σερί που τον γυρίζουν δεκαετίες πίσω και το κυριότερο να ζεστάνει τον κόσμο του που παρακολουθεί μια ομάδα να ψάχνει το χαμένο της μέταλλο. Σαφώς και υπάρχουν δικαιολογίες και αφορούν τους πολλούς απόντες. 

Αλλά από την άλλη δεν αποτελούν κα το απόλυτο άλλοθι και το παρήγορο είναι πως τόσο ο Λουτσέσκου όσο και οι ποδοσφαιριστές του το έχουν αντιληφθεί. Σήμερα στις 18:30 (Live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime) ο ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει αντίδραση. Την ίδια ακριβώς αν απέναντι του είχε κάποια άλλη ομάδα και όχι τον Αρη. 

Σαφώς και αποτελεί κίνητρο να τον κερδίσει για πρώτη φορά στη σεζόν αλλά σε κάθε περίπτωση με όποιον και να έπαιζε το ζητούμενο από τον κόσμο θα ήταν να δει πράξεις και όχι άλλες υποσχέσεις. Προφανώς και δεν μπορεί ο Λουτσέσκου να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

 Αλλωστε και χθες φρόντισε να μην ανακοινώσει την αποστολή αφού οι απόντες είναι αρκετοί και ανάμεσα τους σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr και ο Ελ Καντουρί που ίσως ταξιδέψει την Παρασκευή με την ομάδα για τον αγώνα του Σαββάτου στο Φάληρο. 

Σε σχέση με το ναυάγιο στην Ηπειρο η ενδεκάδα θα έχει αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Πασχαλάκης, στα δεξιά θα παραμείνει ο Σάστρε (δύσκολα ο Λύρατζης να είναι στην αποστολή) και στα αριστερά θα είναι ο Σίντκλεϊ με την ελπίδα να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. 

 Ο Ινγκασον επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας έχοντας δίπλα τον Βαρέλα ή τον Μιχάι ενώ στα χαφ ο Κούρτιτς με τον Σβαμπ θα έχουν πιο μπροστά τον Σοάρες ή τον Μουργκ. Στην επίθεση είναι δεδομένη η επιστροφή του Αντρίγια αλλά είναι πιθανόν να αγωνιστεί στα αριστερά ώστε ο Τέιλορ να παραμείνει στα δεξιά ενώ επιστρέφει ο Ακπομ στην κορυφή.

 Για ένα ακόμη ματς εκτός μάχης οι Βιερϊρίνια και Κρέσπο που έκαναν θεραπεία αλλά για πρώτη φορά και τρέξιμο ενώ χθες συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα ο Αουγκούστο με τον Μπίσεσβαρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.