Η ομάδα της Garage Motorsport πραγματοποίησε την πρώτη δοκιμή του αγωνιστικού αυτοκινήτου EVO ένατης γενιάς

Metrosport Team10 Μαΐου 2022

Στα πλαίσια της εξέλιξης του αγωνιστικού αυτοκινήτου EVO ένατης γενιάς της κατηγορίας FORMULA SALOON της GARAGE MOTORSPORT για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023, πραγματοποιήθηκε η πρώτη από μια σειρά προγραμματισμένων δοκιμών, για την αξιοπιστία των μηχανικών μερών καθώς και των επιδόσεων του αυτοκινήτου.

Στην πρώτη δοκιμή τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά, μετά και από τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε στον οδηγό και ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου κ. Πασχάλη Χατζημάρκο σε όλη την διάρκεια της δοκιμής του. 


  
Ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα στις συμμετοχές μας στους ελληνικούς αγώνες αναβάσεων. Λόγω όμως των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την πολύμηνη αποχή των αθλητών που αφορούν την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος) και έχει ως αποτέλεσμα την μη πραγματοποίηση αγώνων, δυστυχώς μας έχει αναγκάσει σε μια συνεχή στασιμότητα. 


Ευχόμαστε για την γρήγορη επίλυση όλων των ζητημάτων που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την ομαλή έναρξη των αγώνων αυτοκινήτων ξανά στην χώρα μας.

Η ομάδα της Garage Motorsport

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.