Η νυν σύντροφος του Πικέ στο σπίτι του με τη Σακίρα πριν από έναν χρονο

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2023

Ο χωρισμός της Σακίρα με τον Πικέ συζητήθηκε όσο λίγοι το 2022 και από ό,τι φαίνεται οι φαν της σταρ, εξακολουθούν να ασχολούνται με το πρώην ζευγάρι. Δημοσίευμα της Page Six αναφέρει ότι οι θαυμαστές της Σακίρα εντόπισαν βίντεο με την νυν σύντροφο του ποδοσφαιριστή, Κλάρα Κία Μαρτί, από διαδικτυακή συνέντευξη του Πικέ στο σπίτι του το 2021, όταν ακόμη ήταν μαζί με τη Σακίρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «η νεαρή σύντροφος του Ζεράρ Πικέ εμφανίζεται σε βίντεο από μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του μέσα από το σπίτι που ζούσε με τη Σακίρα, όταν υποτίθεται ότι ζούσαν ευτυχισμένοι μαζί». Το βίντεο διέρρευσε και η Σακίρα είναι «συντετριμμένη» όπως ανέφερε άτομο από το στενό περιβάλλον της στην Page Six. Αν και η ξανθιά γυναίκα στο βίντεο δεν δείχνει το πρόσωπό της στην κάμερα, πολλοί είναι σχεδόν σίγουροι ότι πρόκειται για την Κία Μαρτί.

«Είναι συντετριμμένη όταν μαθαίνει ότι αυτή η γυναίκα μπήκε στο σπίτι που μοιράζονταν με τα παιδιά τους» είπε η πηγή που επικαλείται το site. Την εποχή που η ποπ τραγουδίστρια ήταν σε ένα ταξίδι με τα παιδιά της, ο Πικέ παραχώρησε τη συγκεκριμένη συνέντευξη μέσω Zoom.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.