Η... «ντόπα» του Λουτσέσκου στους παίκτες του: «Υπάρχει ένα τρόπαιο στο τραπέζι»

Metrosport Team19 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ μετράει 4 σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησε να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του, ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, προσπάθησε να δώσει κίνητρο στους παίκτες του, υπενθυμίζοντάς τους πως υπάρχει ένα τρόπαιο που τους... περιμένει.

Όσον αφορά τα νέα της σημερινής προπόνησης, εκτός παρέμεινε ο Βιεϊρίνια του οποίου η συμμετοχή στο ματς της Πέμπτης δυσκολεύει αρκετά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η δύσκολη κι απαιτητική σεζόν του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με ακόμα ένα καθοριστικό ματς. Από αυτά που κρίνουν στόχους και τίτλους. «There’s a trophy on the table» όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου και ο Δικέφαλος οφείλει να το διεκδικήσει.

Η προετοιμασία για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε την Μ.Τρίτη (19.04) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη, τα τελειώματα μέσα από οργανωμένη επίθεση και την ανασταλτική λειτουργία.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε στο γυμναστήριο. Την Τετάρτη (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.