Η Νέα Τούμπα στο προσκήνιο παραμονές αυτοδιοικητικών εκλογών

Κώστας Πετρωτός04 Οκτωβρίου 2023

Πλησιάζει η μέρα που οι Ελληνες πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τις διοικήσεις σε δήμους και περιφέρειες και ειδικά για την Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους υποψηφίους και συνολικά τον πολιτικό κόσμο. 

Με αφορμή και την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας και την κάκιστη κατάσταση του Καυτανζογλείου, χθες από βήματος Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ζήτησε από την Κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλία για να γίνει η Νέα Τούμπα. «Παρακαλώ την Κυβέρνηση πάρα πολύ να το προσέξει. Το Καυτανζόλειο έχει ένα μεγάλο ηλεκτρονικό πίνακα που κουνιέται και τρίζει! Από τον αέρα του Βαρδάρη προχθές γυρνούσε σαν... φουρφουράκι! Σας προειδοποιώ! Υπάρχει θέμα με τον πίνακα! Θα σκοτωθεί κόσμος που περνά από κάτω! Κάντε κάτι! Και επιτέλους κάντε μια ρύθμιση για να αποκτήσει γήπεδο και ο ΠΑΟΚ! Είναι ντροπή! Κάντε κάτι για την Μακεδονία να σας χειροκροτήσουμε και εμείς! Είναι ντροπή. Η ΑΕΚ έχει, ο Ολυμπιακός έχει, για τον Παναθηναϊκό μεριμνήσατε! Κάντε κάτι και θα σας χειροκροτήσουμε!».

Σε ό,τι αφορά στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πόλη, σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και συνάντηση στο δημαρχιακό μέγαρο με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα. Στην ατζέντα της συζήτησης, όπως, λένε οι πληροφορίες θα είναι και το ζήτημα της Νέας Τούμπας, στο πρότζεκτ της οποίας έχει συμμετοχή και ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, τόσο στον Δήμο, όσο και στην Περιφέρεια περιλαμβάνουν αναφορές στη Νέα Τούμπα. Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο του Σπύρου Πέγκα που τονίζει ότι το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ «δεν έχει προχωρήσει όπως θα θέλαμε».

Βέβαια, αυτό που ενδιαφέρει τον απλό φίλαθλο του ΠΑΟΚ είναι αν μέσα από αυτές τις ζυμώσεις θα υπάρξει και κάποια νέα εξέλιξη για το γηπεδικό ζήτημα της αγαπημένης ομάδας τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.