Η Νάπολι συνεχίζει πρώτη και αήττητη, νίκησε 1-4 την Κρεμονέζε

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2022

Η Νάπολι συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη Serie A, με την Κρεμονέζε να είναι το νέο θύμα της, με τους "παρτενοπέι" να επικρατούν με 4-1 στην έδρα της Κρεμονέζε, έχοντας τέσσερεις διαφορετικούς σκόρερ και να πατούν πάλι την κορυφή του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση από το πρώτο λεπτό είχε γρήγορο ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Πολιτάνο να σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντέσερς.

Στο 57' πέρασε στον αγώνα ο Σιμεόνε και στο 76ο λεπτό έδωσε προβάδισμα ξανά στην ομάδα του. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ίρβινγκ Λοσάνο και ο Ματίας Ολιβέιρα ανέβασαν το δείκτη το σκορ στο τελικό 4-1 υπέρ της Νάπολι, η οποία είναι στην πρώτη θέση με 23 βαθμούς, ενώ η Κρεμονέζε έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (19η θέση), με μόλις 3 βαθμούς.

Κρεμονέζε: Ράντου, Σερνίκολα, Μπιανκέτι, Λοχοσβίλι, Βαλέρι (72' Μπουοναϊούτο), Ασκασιμπάρ (80' Τσιοφάνι), Μεϊτέ, Τζανιμάκια, Αφένα Τζαν (62' Εσκαλάντε), Κουαλιάτα, Ντέσερς (73' Άιβου)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι (82' Έστιγκαρντ), Κιμ, Ρουί (82' Ολιβέρα), Ζαμπό Ανγκισά, Λομπότκα, Εντομπελέ (57' Σιμεόνε), Πολιτάνο (73' Λοσάνο), Ρασπαντόρι (73' Ζιελίνσκι), Κβαρατσχέλια (82' Έλμας)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.