Η μπούκα της Θ7, η «γαργάρα» του Μαρτίνς και το «δωράκι» από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Δημήτρης Μπούζας21 Απριλίου 2022

Δικαιολογημένη πέρα ως πέρα η αναταραχή – και η ανατριχίλα θα προσθέταμε – μετά και από την μεγαλοπρεπέστατη φάπα του μισητού Παναθηναϊκού. Το ελεγχόμενο θυμικό της αγέλης ξεστράτισε και οι σοβαροί σήκωσαν κεφάλι και ύψωσαν φωνή, αμφισβητώντας την...εξουσία του χαλίφη. Η ομάδα σέρνεται και η δυσαρέσκεια χτυπάει κόκκινο. 

Να σκεφτεί κανείς ότι και η πανίσχυση ερυθρόλευκη προπαγάνδα αδυνατεί να αλλάξει το χαμηλότατο βαρομετρικό στο λιμάνι. Στο μεγάλο αφεντικό οι «επιστήμονες» στο σύνολο τους χρεώνουν πολλές ευθύνες και περίεργους διοικητικούς τακτικισμούς – ιδιαίτερα μεταγραφικούς – που θυμίζουν Νότιγχαμ. Και πάνω από όλα αυτά έρχεται και η αναθεματισμένη Τούμπα να προσθέσει τον κίνδυνο μιας νέας εκτροπής, η οποία όχι απλά θα διογκώσει το ήδη τεράστιο μέγεθος του προβλήματος, αλλά θα οδηγήσει σε ακραίες και δυσκολοδιαχειρίσιμες καταστάσεις. 

Για όλους λοιπόν τους παραπάνω λόγους (σοβαρότατους), όπως ήδη θα έχετε ενημερωθεί, στο λιμάνι ήχησε εκκωφαντικός συναγερμός. Επιστρατεύτηκαν οι πάντες και τα πάντα, με ότι σημαίνει αυτό. Ο χαλίφης ο οποίος πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό επισκέφτηκε το Ρέντη και ζήτησε από τους παίκτες του νίκη πάση θυσία επί του μισητού αντιπάλου, δεν εισακούστηκε. Η επίσκεψη του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Οι επικοινωνιολόγοι συμβουλάτορες του (ένας εξ αυτών είχε οδηγήσει και τον συμπαθή Ρέμο στην καταστροφή) εισηγήθηκαν πιο δυναμικές παρεμβάσεις. 

Έτσι, επιστρατεύτηκαν οι σκληροπυρηνικοί της Θ7 – ελεγχόμενοι ή όχι δεν το γνωρίζουμε από τον Τάκη Τσουκαλά – για να πουν δυο λογάκια στα κουρασμένα παλικάρια που εκθέτουν με τις εμφανίσεις τους την φανέλα και την ιστορία του δαφνοστεφανομένου. Δυο λογάκια ντοπαρίσματος, σαφέστατα και έμμεσου ψυχολογικού εκβιασμού. Κατεπειγόντως επίσης δόθηκε εντολή στον Μαρτίνς να «διευθετήσει» τη διαφορά του με τον Μαντί Καμαρά και να τον συμπεριλάβει στη αποστολή για το παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης. Δυστυχώς ο σοβαρός κύριος Μαρτίνς υποχρεώθηκε σε μία χωρίς προηγούμενο θλιβερή κωλοτούμπα, αποδεικνύοντας πως στα δύσκολα δεν είναι τόσο σοβαρός, όσο δείχνει. 

Τα αποτελέσματα των συναγερμών και των επιστρατεύσεων, των ντοπαρισμάτων και των ψυχολογικών εκβιασμών θα φανούν αν βοήθησαν στο να συνέλθει ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Μια πρωτοπορεία που ξαναθυμίζουμε ότι οφείλεται σε σφαγές και κλοπές βαθμών, στην οποία πρωταγωνίστησε μια οκτάδα αποφασισμένων καμικάζι της παράγκας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.