Η Μπενφίκα «φρέναρε» τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2020

Προσπάθησε και «πάλεψε» κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, κόντρα στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, αλλά δεν τα κατάφερε. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Μπενφίκα στο γήπεδο του Μακεδονικού, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του UEFA Women's Champions League, μένοντας εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Η Πορτογαλική ομάδα είχε την τύχη να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ σκοράροντας στο 3ο λεπτό με κοντινή προβολή της Άνα Βιτόρια το 0-1, ο Δικέφαλος απείλησε φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση στο 28' με την Σπυριδωνίδου και στο 36' με την Μπετανκούρτ, όμως και πάλι η Μπενφίκα ευτύχησε στο τέλος του ημιχρόνου με την Λακάς σε τετ α τετ στην αντεπίθεση να πετύχει το 0-2. Εμφανώς βελτιωμένος στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ επέβαλε τον ρυθμό του, μείωσε στο 57’ με εξαιρετικό πλασέ («κρέμασε» από μακριά την γκολκίπερ Ντίας) της Θωμαής Βαρδαλή σε 1-2, όμως παρασυρμένος από το πάθος για την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ άφησε χώρους στην Μπενφίκα που «τελείωσε» το ματς στο 61’ με προβολή της Αμάντο που πέτυχε το τελικό 1-3.

Σκορερς: Άνα Βιτόρια 3', Λακάς 44', Βαρδαλή 57', Αμάντο 61'

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Καραπέτσα (69' Πατερνά), Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου, Μήτκου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Πίτσιου (50' Πούλιου), Βαρδαλή, Μπετανκούρτ (83' Μπαξεβάνου), Σπυριδωνίδου (88' Δοϊναρλή).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.