Η μπάλα στα πόδια του Γκάμα

Μάνος Χατζάκης17 Ιουνίου 2020

Μετά τον Ισπανό (Χαβιέ Ματίγια), παίρνει σειρά ο Πορτογάλος (Μπρούνο Γκάμα). Οι άνθρωποι του Αρη κάνουν ό,τι περνά από τα χέρια τους, ώστε να διατηρήσουν κορμό, αλλά για να επέλθουν οι συμφωνίες πρέπει να δείξουν καλή διάθεση και οι ποδοσφαιριστές.

Ο Ματίγια το έπραξε και μένει το τυπικό σκέλος για την ολοκλήρωση της παραμονής. Οσον αφορά τον έτερο Ιβηρα, το μπαλάκι περνά, πλέον, στο δικό του γήπεδο.

Οπως αναφέραμε μέσω του metrosport.gr, οι απαιτήσεις του αγγίζουν τις 350.000 για συμβόλαιο ενός έτους, τη στιγμή που η πρόταση των "κιτρινόμαυρων" οριακά αγγίζει τις 300.000. Πρακτικά, σημαίνει ότι θα συμβούν δύο σενάρια:

Είτε οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν το... παιχνίδι του ποδοσφαιριστή, κάτι που, για παράδειγμα, δεν έγινε στην περίπτωση του Ματίγια (αν και αποτιμάται διαφορετικά η προσφορά του), ανεβάζοντας την προσφορά τους είτε θα επιμείνουν στην τελευταία -χρονικά- πρόταση, προσδοκώντας σε υποχώρηση του Πορτογάλου.

Αν ο Γκάμα αντιληφθεί ότι ήδη ο Αρης έχει... τεντώσει το πάπλωμα για χάρη του, τότε θα ακολουθήσει τον δρόμο του Ισπανού συμπαίκτη του, συνεχίζοντας να φορά τα "κιτρινόμαυρα". Διαφορετικά, το... μπαλάκι θα περάσει, εκ νέου, στο γήπεδο των Χαριστέα και Καρυπίδη, οι οποίοι θα κληθούν να συνεχίσουν τα παζάρια, αν κρίνουν ότι πρέπει να το πράξουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.