Η Μέγκαν Φοξ σχεδόν αμακιγιάριστη αλλά... εκθαμβωτική στα 37 της

Metrosport Team18 Απριλίου 2024

Μπορεί η Μέγκαν Φοξ να είναι αδιαμφισβήτητα μία εντυπωσιακή παρουσία, όμως οι θαυμαστές της έμειναν να απορούν με την εμφάνιση της εχθές (17/4) όταν ανέβασε μια selfie στο Instagram.

Η σταρ των Transformers, στα 37 της, κοίταξε κόσμο μακριά από τον συνηθισμένο λαμπερό εαυτό της με ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπό της - προκαλώντας σύγχυση στους followers που επέμεναν ότι δεν την αναγνώρισαν.

Στην φωτογραφία, η Μέγκαν φαινόταν να φορά μόνο λίγη μάσκαρα, ρουζ και lip gloss καθώς πόζαρε στον καθρέφτη. Ενώ φορούσε μαύρο αθλητικό σουτιέν, από κάτω πιτζάμα και τα μακριά μπλε μαλλιά της έπεφταν μέχρι την μέση της.

Οι fan έγραφαν από κάτω ότι η Μέγκαν έμοιαζε με την Κιμ Καρντάσιαν και ακόμη και την Τσέλσι Μπλάκγουελ, τη σταρ του Love Is Blind, την οποία δικαίως τη συγκρίνουν με την Φοξ.

«Μοιάζεις ότι η Τσέλσι από αγάπη είναι τυφλή. Δεν ξέρω γιατί αντέγραψες το στυλ της», είπε ένας follower.

«Κιμ Καρντάσιαν είσαι εσύ;» έγραψε ένας χρήστης του Instagram παρατήρησε ενώ ένας άλλος σχολίασε, «Νόμιζα ότι αυτή ήταν η Kim Kardashian».

«Αυτή δεν είναι η Μέγκαν Φοξ», επέμεινε ένας fan, προσθέτοντας ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

Ενώ ένας άλλος ρώτησε,«Γιατί φαίνεται τόσο διαφορετική;».

Ένας άλλος θαυμαστής ισχυρίστηκε ότι δεν αναγνώρισαν την Fox στην εικόνα και αναγκάστηκαν να δουν το όνομα χρήστη της για να κάνουν τη σύνδεση.

«Έπρεπε να κοιτάξω @ το όνομα bc, δεν ήξερα ποιος ήταν», έγραψε με δύο emoji στο κρανίο.

Η ανάρτηση ήταν μια διαφήμιση για τα προϊόντα μαλλιών της Wella Professionals και είχε τη λεζάντα «θρέφω τα μαλλιά μου (και 26 ίντσες εξτένσιον) μετά το coachella».

Η Μέγκαν είχε μπλε μαλλιά καθώς παρευρέθηκε σε διάφορα πάρτι Coachella το Σαββατοκύριακο.

Ενώ παρευρέθηκε στο Celsius Cosmic Desert Event την Παρασκευή, η Μέγκαν εμπνεύστηκε το νέο της χρώμα μαλλιών στο γεμάτο αστέρια σουαρέ.

«Πραγματικά έχω ένα μπλε μπομπ αυτή τη στιγμή», είπε στο People . Προσθέσαμε τις επεκτάσεις για να του δώσουμε περισσότερη ενέργεια στο Coachella. Νομίζω ότι το άσπρανα και το κατέστρεψα. Οπότε, μπορεί κάλλιστα να περάσω μέσα από όλα τα χρώματα πριν γίνω καφέ».

Πρόσθεσε για την εμφάνισή της: «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να είσαι εσύ και να μην αλλάζεις ολόκληρο το στυλ σου μόνο για ένα φεστιβάλ».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.