Η λογική της επιλογής του Παναγιώτου -Το σκεπτικό του Λουτσέσκου

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2022

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου που είχε συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Άπελντοορν και προπονείται με την πρώτη ομάδα, επιλέχθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη θέση του Γιάννη Κάργα στην αποστολή του Δικεφάλου για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ (30/10, 19:30, Live στο Metrosport.gr και στο Metropolis 95.5). Αυτή η επιλογή δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη και υπάρχει εξήγηση. 

Ο νεαρός μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ εφόσον χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Σάστρε. Από τη στιγμή που ο Λύρατζης είναι τραυματίας και ο Βιεϊρίνια ανέτοιμος, έπρεπε να υπάρχει μια εναλλακτική λύση στον πάγκο για αυτό και επιλέχθηκε ο Παναγιώτου και όχι ο έμπειρος Κάργας.

Ως διαθέσιμος στόπερ στον πάγκο είναι ο Νάσμπεργκ που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ εφόσον χρειαστεί να αγωνιστεί εκεί αντικαθιστώντας τον Ράφα Σοάρες. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης και Τσαούσης ενώ τελικώς ο Ελ Καντουρί ταξίδεψε με την αποστολή στην Αθήνα αλλά όλα δείχνουν πως την ώρα που ο Πολωνός θα σφυρίζει την έναρξη της αναμέτρησης θα βρίσκεται στον πάγκο. 

Ως δεύτερος φορ επιλέχθηκε ο Γκορντεζιάνι αφού και ο Μπράντον Τόμας είναι εκτός ενώ ο Νικολάς Κουαλιάτα είναι στην αποστολή. Οπως συνηθίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε και τρίτο τερματοφύλακα σε αυτό το εκτός έδρας ματς που αυτή τη φορά είναι ο Ταλιχμανίδης και όχι ο Μπαλωμένος. 

Την αποστολή αποτελούν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.